Avoin kokeilukerta ja syksyn alkeiskurssi!

Nimetön suunn.malli-6

Dirty River Roller Derby eli DRRD etsii uusia pelaajia, tuomareita ja toimitsijoita! DRRD on Turun ikioma roller derby -seura, jonka joukkueet Föri Fighters ja Åbo B-ajs ottavat mittaa suomalaisista ja kansainvälisistä vastustajista. Roller derby on vauhdikas rullaluistimilla pelattava joukkuelaji, jossa pääsee taklaamaan kovaa – tietysti sääntöjen puitteissa. Haluatko mukaan? Nyt on tilaisuutesi!

Keskiviikkona 12.9. pääsee tutustumaan paremmin seuraan ja lajiin, kun Ilpoisten palloiluhallissa (Lauklähteenkatu 15, Turku) järjestetään open skate eli avoin kokeilukerta, jossa pääsee itse kokeilemaan derbyvälineitä ja rullaluistelua.

Syksyn alkeiskurssi alkaa keskiviikkona 3.10. Kokeilukerta ei sido mihinkään eikä myöskään ole edellytys alkeiskurssille osallistumiselle! Jos et pääse kokeilukertaan, mutta haluat ilmoittautua alkeiskurssille, laita viestiä: fresarit.drrg@gmail.com

Mitä: Mahdollisuus kokeilla roller derbyä! + Alkeiskurssi
Milloin: keskiviikkona 12.9.2018 klo 19–20.30 (alkeiskurssi alkaa ke 3.10.2018)
Missä: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 15, Turku
Maksaako: Kokeileminen on ilmaista, alkeiskurssi on maksullinen.
Kokeilukerta Facebookissa

DRRD haluaa tarjota turvallisen ja syrjinnästä vapaan tilan treenata, pelata, toimia vapaaehtoisena ja fanittaa. Seura toimii sukupuolen moninaisuutta ja jokaisen itsemääräämisoikeutta kunnioittaen, eikä esimerkiksi treeneissä sukupuoliteta ketään. DRRD ei hyväksy syrjintää myöskään seksuaalisen suuntautumisen, iän, ihonvärin, kehon tai minkään muunkaan ominaisuuden perusteella. Seuran joukkueissa saavat pelata kaikki, jotka eivät koe kuuluvansa miesten joukkueisiin, eikä seura aseta feminiinisyyden minimivaatimuksia omien tai vastajoukkueiden pelaajille. Tutustuthan arvoihimme etukäteen.

Ilmoittautumislomake kokeilukertaan (alkeiskurssille tulee oma ilmoittautumislomake)

Tervetuloa! Kysyttävää? Tavoitat meidän huipun aloittelijatoiminnasta vastaavan tiimin Facebookin fanisivujen kautta sekä sähköpostilla: fresarit.drrg@gmail.com