Viikon pelaaja: Aino #6

 VIIKON PELAAJA 

6_Aino

Kuvaaja: Maija Kurki

1. Kuka?
Aino #6.

Mulla ei ole vielä pelinimeä, mutta ehkä sellainen syntyy vielä joskus. Treeneissä mua kutsutaan Ainoksi. Olen pelannut ensimmäisen kevääni blokkerina. Olen pitänyt siitä, mutta en ole vielä ihan varma, mitä paikkaa haluaisin mieluiten pelata.

2. Derbyhistoriani:
Olin kuullut aikaisemmin Dirty River Roller Derbystä mukana olevan tutun kautta, ja se kuulosti kiinnostavalta. Viime syksynä laji palasi uudelleen mieleeni, ja tutustuin seuraan tarkemmin. Jaoin seuran arvot, ja toivoin löytäväni oman urheilulajin, joten ilmoittauduin rohkeasti alkeiskurssille. Siitä asti olen ollut derbystä ihan innoissani, ja nyt olen saanut treenata DRRD:n B-joukkueessa!

3. Mikä on parasta meidän joukkueessa?
Treeneissä on hyvä olla, ja hetkeksi voi unohtaa kaiken muun. Urheilu voi olla kivaa! Meidän joukkuelaisten kanssa on tosi mukavaa treenata ja tehdä yhdessä muutakin. Yhteiset arvot ovat tärkeitä.

4. Vinkki aloittelijalle / lajia miettivälle?
Tää on ihan parasta! Jos yhtään mietit, niin älä mieti, vaan tule kokeilemaan! Joukkueessa pelaamisen lisäksi on muitakin tapoja olla mukana.