Vapaaehtoiset

Suomalaiset roller derby -seurat pyörivät täysin vapaaehtoisten voimin, niin myös DRRD. Teemme kaiken itse pelijärjestelyistä varainkeruuseen ja tilavarauksista juhlien järjestämiseen. Kaikki seuran pelaajat ja toimitsijat osallistuvat tietysti toiminnan pyörittämiseen, mutta toiminnassamme on mukana myös monia vapaaehtoisia, jotka eivät itse pelaa tai toimitse. Olet siis tervetullut jäseneksi ja mukaan porukkaamme, vaikka et haluaisi olla pelaaja tai toimitsija!

Vapaaehtoiset voivat osallistua esimerkiksi tapahtumajärjestelyihin, varainkeruuseen ja tietysti seuran vapaamuotoiseen toimintaan, kuten vapaa-ajan kokoontumisiin ja juhliin. Kenelle vain sopivia yksinkertaisia hommia löytyy aina, mutta meillä voit myös päästä hyödyntämään erityistaitojasi. Oletko valokuvaaja, viestinnän osaaja tai hyvä neuvottelemaan yhteistyökumppaneiden kanssa? Tule meille vapaaehtoiseksi! Järjestämme perustoimintamme lisäksi vuosittain Turussa useita pelitapahtumia ja turnauksia, joihin tarvitsemme aina runsaasti vapaaehtoisia, kuten lipunmyyjiä, ensiapuhenkilöitä ja järjestyksenvalvojia.

Vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen board@dirtyriverrollerderby.com. Jos et halua liittyä jäseneksi, mutta voisit joskus tulla vaikkapa yksittäiseen tapahtumaan vapaaehtoiseksi, tule mukaan Facebookissa toimivaan vapaaehtoisryhmäämme! https://www.facebook.com/groups/309681549950280