Viikon pelaaja: Real Deal #10

VIIKON PELAAJA 

10_Real_Deal

Kuvaaja: Maija Kurki

1. Kuka?
Rea eli Real Deal #10

2. Derbyhistoriani:
Aloitin syksyllä 2017 meidän seuran omalla fresarikurssilla. Kaikki mielikuvani perustuivat amerikkalaisiin leffoihin ja niiden mukaan derby vaikutti siistiltä lajilta ja yllätyin kun Instagrammissa tuli vastaan mainos alkeiskurssista. Pienen vauvan äitinä pidin mahdottomana, että voisin aloittaa uuden harrastuksen, mutta puolisoni kannustuksella päätin ilmoittautua. Innostuin lajista valtavasti ja sille tielle jäätiin.

3. Mikä on parasta meidän joukkueessa?
Ryhmähenki ja porukka

4. Hauska fakta
Foulasin pelistä 6 penaltyllä

5. Pelipäivän biisi?
Mikä tahansa ysäribiisi kolahtaa aika varmasti

6. Vinkki aloittelijalle / lajia miettivälle?
Mukaan vaan, kokeilemalla se selviää!