Aloita roller derby

DRRD järjestää kaksi kertaa vuodessa (yleensä helmi-huhtikuussa ja loka-joulukuussa) alkeistreenejä, joissa uudet pelaajaksi, tuomariksi tai ihan vaan luistelijaksi haluavat pääsevät oppimaan luistelutaitoja, kontaktin ottamista ja roller derbyn perusteita! Mitään ennakkotaitoja ei vaadita, vaan me opetamme kaiken perusluistelutekniikasta alkaen.

Alkeistreeneissä on jokaisella oltava omat derbyvarusteet, joita voi kokeilla ennen kurssia järjestettävissä avoimissa kokeilukerroissa (open skate -tapahtumissa). Tarvittavat varusteet ovat quad-luistimet, kypärä sekä polvi-, ranne-, kyynär- ja hammassuojat.

Alkeistreenien ikäraja on 16 vuotta. Muutoin alkeistreenit on kaikille avoin sukupuolesta riippumatta ja kurssin jälkeenkin kaikki pääsevät treenaamaan tietyissä treeneissä, mutta seuran joukkueiden osalta noudatamme Women’s Flat Track Derby Associationin eli WFTDA:n jäsenseurana kattojärjestömme gender policya. Miesten joukkueita meillä ei ole.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä! Tiedotamme tulevista alkeistreeneistä myös nettisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Toimitsijaksi tai vapaaehtoiseksi

DRRD:hen voi liittyä myös NSO:ksi (non-skating official) eli toimitsijaksi, joka toimitsee peleissä ilman luistimia. NSO-toimintaan voi tulla tutustumaan mihin aikaan vuodesta tahansa, ja kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen board@dirtyriverrollerderby.com. Toimitsijatehtäviä pääsee harjoittelemaan erityisesti skrimmeissä eli seuran sisäisissä harjoituspeleissä. Toimitsijana pääset esimerkiksi ottamaan aikaa, puhaltamaan pilliin ja kirjaamaan pisteitä ja rangaistuksia muistiin. Ennen kaikkea pääset tietysti tärkeäksi osaksi porukkaa ja yhteisöämme. Yksikään peli ei alkaisi ilman toimitsijoita!

Järjestämme vuosittain 2–3 peliä Turussa, joihin tarvitsemme aina vapaaehtoisia, kuten lipunmyyjiä, ensiapuhenkilöitä ja järjestyksenvalvojia. Vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen board@dirtyriverrollerderby.com.

IMG_3117.JPG
Lue Mikaelan tarina roller derbyn aloittamisesta Dirty River Roller Derbyssä