Dirty River Roller Derby etsii uusia innokkaita valmentajia!

Sinun ei tarvitse tietää kaikkea tai yhtään mitään roller derbystä, vaan tärkeintä on halu valmentaa. Etsimme valmentajahommiin erilaisia ihmsiä erilaisine vahvuuksineen. Jokaiselle löytyy yhdessä tuumaillen sopiva rooli! Valmentajana voit esimerkiksi toimia pelivalmentajana eli auttaa joukkuetta pelipäivänä menestymään. Halutessasi tehtäviisi voi kuulua vaikkapa treenien suunnittelu ja/tai vetäminen. Oletko PT tai fysioterapeutti? Haluaisitko käyttää asiantuntemustasi ja esimerkiksi viedä oheistreenaamisemme uudelle tasolle?

DRRD:llä on tällä hetkellä yksi kilpaileva joukkue, jonka tavoitteena on pelata vuonna 2022 harjoituspelejä ja tavallisia pelejä eri vastustajia vastaan. Mikäli SM-sarja ja/tai divari käynnistetään vuoden aikana, harkitsemme myös niihin osallistumista.

Jos valkkuhommat kiinnostaa, niin täytä tämä lomake ja kerro vähän itsestäsi! Lomake sulkeutuu 28.2.2022. Jos haluat tulla katsomaan treenejä ja tutustumaan vähän meihin ennen lomakkeen täyttämistä, lähetä viestiä osoitteeseen martta.malila@dirtyriverrollerderby.com.
Kaikkien toimintaamme osallistuvien tulee lukea arvomme ja sitoutua niihin: https://dirtyriverrollerderby.com/drrd-2/arvot/

Valmentajalomakkeelle: https://forms.gle/xShnDQyYfEqQQcKQ6