Roller derbyn kokeilukerta (open skate) sunnuntaina 3.10.2021

Mitä: Mahdollisuus kokeilla roller derbyä ja tutustua lajiin!
Milloin: sunnuntaina 3.10. klo 14-16
Missä: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 15, Turku
Maksaako: Ei todellakaan!

Roller derby on vauhdikas ja strateginen rullaluistimilla pelattava joukkuelaji. Tässä lajissa luistellaan ja taklataan, mutta tietysti sääntöjen puitteissa!Jos haluat tulla mukaan toimintaan, tervetuloa avoimeen kokeilukertaan! Se järjestetään su 3.10. klo 14-16 Ilpoisten palloiluhallissa (Lauklähteenkatu 13, Turku). Tällöin pääset itse kokeilemaan derbyvälineitä ja rullaluistelua. Mukaan tarvitset vain liikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon.Meillä voi harrastaa roller derbyä niin pelaajana, luistelevana tuomarina, ilman luistimia työskentelevänä toimitsijana, valmentajana kuin vapaaehtoisenakin.


DRRD haluaa tarjota turvallisen ja syrjinnästä vapaan tilan treenata, pelata, toimia vapaaehtoisena ja fanittaa. Emme hyväksy syrjintää sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, iän, ihonvärin, kehon tai minkään muunkaan ominaisuuden perusteella.

Koronaturvallisuuden takaamiseksi ethän tule paikalle, jos sinulla on lieviäkin oireita. Huolehdi myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja pidä mahdollisuuksien mukaan etäisyyttä toisiin. Jaamme osallistujat tarvittaessa pienempiin ryhmiin etäisyyksien mahdollistamiseksi.

Ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSmDYGmRMaJimuTpg69PA6vpPNqe_kef6ooAuZeCDC2FdNuw/viewform?usp=sf_link

Kysyttävää? Tavoitat meidän huipun aloittelijatoiminnasta vastaavan tiimin Facebookin lisäksi sähköpostilla: beginners@dirtyriverrollerderby.com