Open skate Turun päivänä 20.9.

Tule tutustumaan roller derbyyn ja kokeilemaan luistelua Turun päivänä!

Mitä: Mahdollisuus kokeilla roller derbyä ja tutustua lajiin!
Milloin: Turun päivänä sunnuntaina 20.9.2020 ko 14
Missä: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 15, Turku
Maksaako: Ei euroakaan!

Dirty River Roller Derby eli DRRD on Turun ikioma roller derby -seura, joka täyttää tänä vuonna jo 10 vuotta. Roller derby on vauhdikas ja strateginen rullaluistimilla pelattava joukkuelaji, jossa pääsee taklaamaan kovaa – tietysti sääntöjen puitteissa.
Turun päivänä sunnuntaina 20.9. pääsee tutustumaan paremmin seuraan ja lajiin, kun Ilpoisten palloiluhallissa (Lauklähteenkatu 15, Turku) järjestetään open skate eli avoin kokeilukerta, jossa pääsee itse kokeilemaan derbyvälineitä ja rullaluistelua. Mukaan tarvitset vain liikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon.

Syksyn alkeiskurssi alkaa keskiviikkona 7.10. Meillä voi harrastaa roller derbyä niin pelaajana, luistelevana tuomarina, ilman luistimia työskentelevänä toimitsijana, valmentajana kuin vapaaehtoisenakin. Juuri sinulle löytyy siis ihan varmasti sopiva homma, joten tulethan mukaan!
DRRD haluaa tarjota turvallisen ja syrjinnästä vapaan tilan treenata, pelata, toimia vapaaehtoisena ja fanittaa. Emme hyväksy syrjintää sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, iän, ihonvärin, kehon tai minkään muunkaan ominaisuuden perusteella. Alkeiskurssille ja treenaamaan voi tulla kuka vain, ja seuran joukkueisiin saavat hakeutua kaikki, jotka eivät koe kuuluvansa miesten joukkueisiin, eikä seura aseta feminiinisyyden minimivaatimuksia omien tai vastajoukkueiden pelaajille.

Ilmoittautumislinkki julkaistaan tapahtumassa myöhemmin! Tervetuloa!
Kysyttävää? Tavoitat meidän huipun aloittelijatoiminnasta vastaavan tiimin Facebookin lisäksi sähköpostilla: beginners@dirtyriverrollerderby.com