Roller Derbyn SM-sarjan turnaus Turussa 8.6.

SM-sarja turnaus Andy

KALENTERIT ESIIN: Roller derbyä Turussa lauantaina 8. kesäkuuta!

Turun oma roller derby -seura Dirty River Roller Derby järjestää kansallisen mestaruussarjan runkosarjan viimeisen osaturnauksen Kupittaan palloiluhallissa lauantaina 8.6.2019.

Dirty River Roller Derby kohtaa päivän ensimmäisessä ottelussa Kallio Rolling Rainbow’n Kinapori Fistfunkersin, ja toisessa ottelussa toisistaan mittaa ottavat hallitseva Suomen mestari Oulu Roller Derby sekä sarjanousija Jyväskylä Roller Derby. Lämpimästi tervetuloa katsomaan ja kannustamaan! (Haku vapaaehtoiseksi ja toimitsijaksi on muuten auki. 😉 Linkki facebook-postaukseen hausta.)

AIKATAULU:
Lauantai 8.6.2019
14.00 Dirty River Roller Derby – Kallio Rolling Rainbow Kinapori Fistfunkers
16.30 Oulu Roller Derby – Jyväskylä Roller Derby

LIPUT:
Tiedot lippujen hinnoista päivitetään tähän facebook -tapahtumaan myöhemmin.

LIVESTRIIMI:
Pelit streamaa Roller Derby Finland, linkki päivitetään facebook-tapahtumaan myöhemmin.

ESTEETTÖMYYS JA TURVALLISEMPI TILA:
Teemme tapahtumaan vielä erillisen ja mahdollisimman tarkan postauksen esteettömyydestä, mutta tässä jo muutamia perustietoja. Voit milloin tahansa kysyä meiltä lisätietoja – vastaamme mielellämme!

Kupittaan palloiluhalli on määritelty esteettömäksi. Automaattiset ulko-ovet, noin 2 cm:n kynnys. Katsomoon pääsee pyörätuolilla, ja pyörätuoleille on katsomokorokkeet. Hallissa on esteettömiä vessoja. Ulko-ovelta katsomoon johtaa lattiassa metallinen opastelista. Opas- ja avustajakoirat ovat luonnollisesti tervetulleita tapahtumaan. Katsomossa induktiosilmukka. Avustajat sisään ilmaiseksi.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatetta. Kaikenlainen syrjintä, ahdistelu, häirintä, rasismi ja HLBTIQ-fobia on kielletty. Jos kohtaat epämiellyttävän tilanteen, otathan yhteyttä kehen tahansa järjestäjistä, niin tuemme ja autamme sinua.