Roller derby turnering i Åbo 8.6.

SM-sarja turnaus Andy

FRAM MED KALENDERN: Roller derby i Åbo lördagen den 8 juni!

Åbos egen roller derby-klubb Dirty River Roller Derby ordnar den sista turneringen i finska mästerskapens grundserie i Kuppis bollhall.

I dagens första match möter Dirty River Roller Derby Kallio Rolling Rainbow Kinapori Fistfunkers och i den andra matchen möts de rådande finska mästarna Oulu Roller Derby och Jyväskylä Roller Derby som spelar i FM-serien för första gången. Varmt välkomna att titta och heja!

TIDTABELL:
Lördag den 8 juni
14.00 Dirty River Roller Derby – Kallio Rolling Rainbow Kinapori Fistfunkers
16.30 Oulu Roller Derby – Jyväskylä Roller Derby

BILJETTER:
Information om biljettpriserna kommer senare till den här facebook event.

LIVESTREAM:
Roller Derby Finland streamar matcherna, länken uppdateras senare.

TILLGÄNGLIGHET OCH TRYGGT UTRYMME:
Kuppis bollhall är definierad som tillgänglig. Hallen har automatiska ytterdörrar och ungefär 2 centimeters tröskel. Man kan ta sig med rullstol till läktarna. Lokalen har tillgängliga toaletter. Hjälphundar är naturligtvis välkomna med. Det finns induktionsloop på läktaren. Assistenter kommer in gratis. Du kan när som helst ställa tilläggsfrågor till oss – vi svarar gärna!

Under evenemanget följer vi principen för tryggt utrymme. All slags diskriminering, trakasserier, störande beteende, rasism eller hlbtiq-fobi är förbjuden. Om du ställs inför en otrevlig situation kan du ta kontakt med någon av arrangörerna så stöder och hjälper vi dig.