Tuu mukaan alkeiskurssille!

Uusin alkeiskurssi lähtee käyntiin ihan pian! Nyt on se hetki ilmoittautua mukaan ja saada itselleen uusi upea harrastus ja tutustua mahtavaan porukaan. Kaikki 16 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita kurssille riippumatta sukupuolesta, urheilutaustasta tai muista vastaavista seikoista. Meitä on täällä jo moneen lähtöön!

  • Mitä? Roller derby alkeiskurssi
  • Missä? Ilpoisten palloiluhallissa (Lauklähteenkatu 15)
  • Milloin? 4.10.2017 alkaen, joulukuun puoliväliin asti
    Ke: luistelutaitotreenit 19:00-20:30
    Pe: höntsäderby 17:30-18:30 (poikkeukset mahdollisia)
  • Miksi? Hauskaa, vauhdikasta ja tosi siistiä!

Alkeiskurssi alkaa siis 4.10. keskiviikkona klo 19:00-20:30. Keskiviikkoisin on alkeiskurssin ikiomat luistelutaitotreenit, joissa pureudutaan luistelun ja roller derbyn perustaitoihin. Perjantaisin puolestaan on kaikille seuran luistelijoille avoimet höntsätreenit, joissa päästään kaikki yhdessä tekemään hauskoja ja hikisiä juttuja. Alkeiskurssilaiset ovat todella tervetulleita mukaan. Lisäksi alkeiskurssilaisten toivotaan käyvän toimitsemassa muutamia harjoituspelejä maanantaisin. Toimitsijana oppii samalla pelin kulkua ja sääntöjä.

Kurssille tarvitsee omat varusteet (kypärä, polvi-, kyynär- ja rannesuojat, hammassuojat sekä quad-luistimet). Autamme ja neuvomme parhaamme mukaan oikeanlaisten välineiden löytämisessä. Kurssi maksaa 60 euroa. Lisätietoja saa ilmoittautumisen jälkeen ja jos jokin mietityttää, kysymyksiä voi laittaa osoitteeseen fresarit.drrg@gmail.com. Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumislomakkeeseen.

Ilmoittautumislomake