VALMENTAJA – HALUAMME SINUT OSAKSI JOUKKUEVALMENNUSTA!

20023915_1373325026050693_9047969039682316662_o

Oletko intohimoisesti urheiluun suhtautuva ja innostava tyyppi? Osaatko tuoda yhteen erilaisia ihmisiä, saada heidät puhaltamaan yhteen hiileen, sytyttämään yhteispelin roihuun?

Seuramme Dirty River Roller Derby etsii edustusjoukkueelleen valmentajia. Joukkueen valmennukseen toivotaan kahdesta kolmeen valmentajaa, jotka jakavat valmentamiseen liittyvät vastuut sekä tehtävät. Tehtävien ja vastuunjaon määrittely on joukkuevalmennuksella. Valmennuksen tehtäviin kuuluu valmennuksen edustaminen joukkueen treeneissä, treenien ajoittainen suunnittelu ja vetäminen sekä sitoutuminen syksyn kauteen, joka sisältää joukkueen osallistumisen SM-cuppiin.

Valmennuksen jäseniltä toivotaan innokasta asennetta oppia uutta sekä yhteen hiileen puhaltamisen taitoa ja innostavuutta. Tietenkin myös perustietämys roller derbystä olisi hyvä olla hallussa! Valmennuksessa toivotaan olevan kiinnostusta tutustua myös roller derbyn kattojärjestöön WFTDA:han sekä siihen liittyviin rankingeihin ja kykyä suunnitella joukkueen tulevia pelejä myös niiden perusteella.

Dirty River Roller Derbyssä on tällä hetkellä yksi joukkue, joka edustaa seuraa. Joukkue pelaa SM-cupissa ja pyrkii pelaamaan WFTDA-sanktioituja pelejä myös ulkomailla. Joukkueessa on pelaajia, joiden taito- ja kokemustasot vaihtelevat, joten valmennuksen olisi tärkeää pystyä valmentamaan pelaajia yhtenäisenä joukkueena, kuitenkin huomioiden myös yksittäisten pelaajien tarpeet treenaamisessa. DRRD:n tavoitteena on saada uudelleen kasaan myös B-joukkue keväällä 2018, joten siihen tähtääminen myös valmennuksen taholta olisi toivottavaa.

Mikäli ilmoitus herätti sydämentykytystä, pistä rohkeasti viestiä: treenit.drrg@gmail.com Haku on auki 2.10. asti.
YO YO YO-ZEN!