DRRD ja derbyn kokeilukerta lehdessä ja eetterissä!

DRRD on näkynyt viime päivinä hyvin mediassa. Turun Sanomat kirjoitti roller derbystä artikkelin viikonloppuna. Jutussa kerrotaan tulevasta kokeilukerrasta, avataan seuramme arvoja ja annetaan hyviä syitä aloittaa roller derby.

IMG-20170910-WA0000-1

Turun Sanomien artikkeli derbystä ja tulevasta kokeilukerrasta

Pääsimme myös eetteriin, kun Dirty Riverin pelaaja Jenna Virtanen ja valmentaja Samu Kolehniemi kävivät haastateltavana Auran Aalloilla.

”Pitkään seurasin sivusta Turun joukkueen toimintaa, mutta en vielä uskaltanut mennä mukaan. Kolme vuotta sitten päätin että se on nyt tai ei koskaan”, kertoo Jenna haastattelussa. Kokeilemaan ja alkeiskurssille voi tulla kuka vain 16 vuotta täyttänyt riippumatta omasta taustasta. ”Itse olen tullut suoraan sohvalta. Kunto kohoaa tosi nopeasti”, Jenna sanoo.

Mitä roller derby sitten antaa harrastajalleen? ”Tää antaa tietysti ihan mahtavan lajin, jota voi harrastaa, se antaa yhteisön, mihin kuulua ja missä toimia, se antaa ystäviä, mitkä kestää varmasti loppuiän”, kuvailee Jenna. Samu komppaa: ”Joo, ihan kaikkea tätä. Tämä on ensimmäinen joukkuelaji, mitä rakastan. Saan olla täysin oma itseni. Tämä on yksi parhaimpia juttuja, mitä mun elämään on tullut.”

Kuuntele haastattelu alta, jos haluat oppia perusasioita derbystä, kuulla, mitä jännää Malmössä tapahtui viime viikonloppuna tai tietää, miksi meillä on quad-luistimet käytössä. Entä voiko lajia harrastaa, jos ei ole tatuointeja? Siihenkin selviää vastaus haastattelussa.

Kuuntele koko haastattelu tästä!

Kokeilukerta järjestetään perjantaina 15.9. klo 18-20 Ilpoisten palloiluhallilla. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille, ainoa vaatimus on vähintään 16 vuoden ikä. Ilmoittautuminen on toivottavaa, mutta ei pakollista. Tervetuloa!
Ilmoittaudu tästä!
Lisätietoja Facebookissa