Tule kokeilemaan roller derbyä!

HALUATKO…
– kokeilla roller derbyä?
– ehkä löytää uuden harrastuksen?
– tutustua mahtaviin tyyppeihin?

No kukapa ei haluaisi! Turun oma roller derby -seura Dirty River Roller Derby järjestää avoimen kokeilukerran eli ns. open skaten perjantaina 15.9. klo 18-20. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille sukupuolesta tai sukupuolettomuudesta, urheilutaustasta tai mistään muustakaan seikasta riippumatta. Just sä oot just best ja sut me halutaan kokeilemaan derbyä! Alkeiskurssi alkaa myöhemmin syyskuussa, tiedotamme siitä lisää tuonnempana. Kurssipäivä on keskiviikko.

Toivomme, että tulet kokeilukertaan ajoissa paikalle. Pääset kuulemaan lisää roller derbystä ja meidän seurasta, tutustumaan tyyppeihin ja tietysti myös kokeilemaan varusteita ja luistelua. Jes! Mitään ei tarvitse osata ennakkoon, me autamme tarvittaessa kädestä pitäen. Voit toki tulla paikalle, vaikka olisit joskus jo luistellutkin! Et tarvitse muuta kuin liikuntavaatteet (treenihousut, paita/toppi ja varulta vaikka huppari) ja vesipullon mukaan.

Jotta meillä olisi kaikille tarvittavan kokoiset suojat ja luistimet lainaan, pyydämme että ilmottaudut etukäteen oheisella lomakkeella, mutta saa tulla vaikka ei olisi ilmottautunut! https://goo.gl/forms/FyuYOnXS6SU6XLza2

Lyhyesti siis:
Mitä: Mahdollisuus kokeilla roller derbyä!
Milloin: perjantaina 15.9.2017 klo 18-20
Missä: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 13, Turku
Miksi: Koska derby on paras laji ja siinä messissä ihana yhteisö.
Maksaako: Ei euroakaan!

20023915_1373325026050693_9047969039682316662_o
Haluatko olla yksi meistä? No tietty! Tule mukaan! Kuva: Jukka O. Kauppinen.

Roller derby on maailman siistein urheilulaji. Siinä saa rullaluistella hienoilla luistimilla, vetää täysiä ja opetella aivan uudenlaisen pelin! Pelinä roller derby on strateginen, voimakas ja hauska. Me taklaillaan sääntöjen puitteissa, tsekkaillaan pukkarissa kenellä on isoin mustelma viikon treeneistä ja otellaan tosissaan silloin kun sen aika on.

Jos haluaisit luistella, mutta kontakti ei ole sun juttu, niin mehän etsimme jatkuvasti joukkoomme myös tuomareita! Tuomariksi haluavat osallistuvat myös alkeiskurssille. Jos koko luistelu ei nappaa, niin tule meille NSO:ksi eli ilman luistimia työskenteleväksi pelitoimitsijaksi. Sekä tuomariksi että toimitsijaksi opetamme ihan alusta alkaen, eli rohkeasti mukaan vain!

Kaikkien toiminnassamme mukana olevien tulee sitoutua noudattamaan yhteisiä arvojamme, ks. https://dirtyriverrollerderby.com/drrd/historiaa-ja-arvot/

Jos on mitä vain kysyttävää, kysy pois! Tavoitat meidän huipun aloittelijatoiminnasta vastaavan tiimin Facebookin lisäksi sähköpostilla: fresarit.drrg@gmail.com