Suomen roller derby -maajoukkue hakee valmennustiimiä

rdf-logo-smallRoller derbyn ensimmäiset epäviralliset maailmanmestaruuskisat järjestettiin Blood & Thunder -lehden toimesta Torontossa vuonna 2011 ja Suomi sijoittui tällöin kolmentoista maajoukkueen joukossa viidenneksi. Laji on ollut jatkuvassa kasvussa tämän jälkeen ja seuraavissa, vuoden 2014 kisoissa joukkueita tulee olemaan luultavasti enemmän, ja taso tulee varmasti olemaan huomattavasti korkeammalla. Tämä vaatii myös maajoukkueen tulevalta kokoonpanolta yhteisiä ponnistuksia. Valmennus- ja huoltojoukkojen on sitouduttava pitkäjänteiseen ja tulokselliseen toimintaan – ja kisoihin lähetettävän joukkueen on edustettava Suomen parasta roller derbyä.

Suomen maajoukkueen toiminnan koordinoinnista vastaa kotimaisen roller derbyn kattojärjestö Roller Derby Finland ry. RDF hakee nyt työtänsä aloittavaan maajoukkueeseen kaudelle 2013 – 2014
päävalmentajaa, joka voi myös toimia peleissä penkkivalmentajana
apulaisvalmentajaa, joka voi olla myös luistelija tai toimia peleissä penkkivalmentajana
line-up-manageria
– sekä valmennusvastuusta vapaata joukkuemanageria ja/tai joukkueen huoltajaa

Kiinnostuitko? Lue koko ilmoitus Roller Derby Finlandin sivuilta! Hakuaika päättyy 24.5.2013 klo 16.