DRRG! vs. Kouvola Rock n Rollers 11.5.2013

Kuva: Carlos Marko-Tapio

Punk Skunk taistelemassa hienosti läpi pakasta. Kuva: Carlos Marko-Tapio

Roller derbyn Suomi Cupin neljäs turnaus Lahdessa alkoi Turun ja Kouvolan välisellä pelillä. Turku piti peliä hallussaan heti ensimmäisestä jamista lähtien. Kouvolan vastaiskut pysähtyivät Drägin seiniin turkoosien jammerien ottaessa samalla toistuvasti leadeja. Ensimmäisen erän lopuksi pistetilanne oli DRRG!:n hyväksi 128-51. Toisessa erässä drägit onnistuivat yhä pitämään pään kylmänä ja lopullinen pistetulos oli 280-89 Turun hyväksi.

Kuva: Carlos Marko-Tapio

Kouvolan Ässä ja Turun Stiletti-Tuija. Kuva: Carlos Marko-Tapio

Päivän toisessa pelissä Lahti kohtasi Tampereen. Pelin lopputulosta oli vaikea arvioida ennalta, mutta lopulta Tampere vei voiton tuloksella 301-141.

Kouvola Rock n Rollers valitsi parhaaksi blokkeriksi Juicy Buttherin, parhaaksi jammeriksi Punk Skunkin ja Most Valuable Player -palkinto meni Tripteaselle. DRRG! palkitsi Kouvolan puolelta Rosvon (best jammer), Kawasarin (best blocker) ja Mariahin (MVP).

Paluumatka takaisin sujui hyvässä, joskin hieman eläimellisessä tunnelmassa (rullaluisteleva Cussy-hirvi, I see you!). Jatkoilla jatkettiin eläinaiheilla ja muisteltiin myös lämmöllä entisiä drägiläisiä.

Seuraavaksi DRRG! pelaa kesäkuussa Lahtea vastaan. Kesäklassikossa nähdään!

V*ttumato, Revantuli, Super Panda ja Punk Skunk. Kuva: Carlos Marko-Tapio

V*ttumato, Revantuli, Super Panda ja Punk Skunk. Kuva: Carlos Marko-Tapio

Teksti: Heitti
Kuvat: Carlos Marko-Tapio