Valmentaja – haluamme sinut!

Oletko intohimoisesti urheiluun suhtautuva ja innostava tyyppi? Osaatko tuoda yhteen erilaisia ihmisiä, saada heidät puhaltamaan yhteen hiileen ja sytyttämään yhteispelin roihuun? Turun oma roller derby -seura Dirty River Roller Derby etsii valmentajia. Joukkueen valmennukseen toivotaan 1–3 valmentajaa, jotka jakavat valmentamiseen liittyvät vastuut sekä tehtävät. Tehtävien ja vastuunjaon määrittely on joukkuevalmennuksella.

Valmennuksen tehtäviin kuuluu valmennuksen edustus joukkueen harjoituksissa, treenien ajoittainen suunnittelu sekä niiden vetäminen yhdessä valmennusryhmän kanssa.
Valmennuksen jäseniltä toivotaan innokasta asennetta uuden oppimiseen sekä yhteen hiileen puhaltamisen taitoa ja innostavuutta. Tietenkin myös perustietämys roller derbystä olisi hyvä olla hallussa!

Valmennuksessa toivotaan olevan kiinnostusta tutustua myös roller derbyn kattojärjestöön WFTDA:an sekä siihen liittyviin rankingeihin, ja kykyä suunnitella joukkueen tulevia pelejä myös niiden perusteella.

Dirty River Roller Derbyssä on tällä hetkellä yksi joukkue, joka edustaa seuraa. Joukkue ei tällä hetkellä pelaa SM-sarjassa, mutta pelaaminen voisi olla mahdollista taas tulevaisuudessa. Aiemmin olemme pyrkineet pelaamaan WFTDA-sanktioituja pelejä myös ulkomailla.

Joukkueen pelaajien taito- ja kokemustaso vaihtelee, joten valmennuksen olisi tärkeää pystyä valmentamaan pelaajia yhtenäisenä joukkueena, kuitenkin huomioiden treenaamisessa myös yksittäisten pelaajien tarpeet.

Kaikkien toimintaamme osallistuvien tulee lukea arvomme ja sitoutua niihin: https://dirtyriverrollerderby.com/drrd-2/arvot/

Mikäli ilmoitus herätti sydämentykytystä, pistä rohkeasti viestiä:
coaching@dirtyriverrollerderby.com.