DRRD goes Turku Pride: näytösottelu ja kokeilukerta!

Mitä: Näytösottelu ja mahdollisuus kokeilla roller derbyä!
Milloin: perjantaina 3.8.2018 klo 18-20
Missä: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 13, Turku
Maksaako: Ei euroakaan!

33740351_617777661904987_3080666293506932736_o
Kuva: Star Pass Photos / Ville Päivätie

Dirty River Roller Derby eli DRRD on Turun ikioma roller derby -seura, jonka joukkueet Föri Fighters ja Åbo B-ajs ottavat mittaa suomalaisista ja kansainvälisistä vastustajista jälleen syksyllä 2018 starttaavalla kaudella. Roller derby on vauhdikas rullaluistimilla pelattava joukkuelaji, jossa pääsee taklaamaan kovaa – tietysti sääntöjen puitteissa.

DRRD on jälleen mukana Turku Pridessa muistuttamassa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksien ja jokaisen henkilökohtaisen identiteetin kunnioittamisen tärkeydestä myös urheilumaailmassa. Perjantaina 3.8. pääsee tutustumaan paremmin seuraan ja lajiin, kun Ilpoisten palloiluhallissa (Lauklähteenkatu 13, Turku) järjestetään lyhyt näytösottelu sekä open skate eli avoin kokeilukerta, jossa pääsee itse kokeilemaan derbyvälineitä ja rullaluistelua. Etsimme uusia pelaajia, tuomareita, toimitsijoita ja vapaaehtoisia – kaikille löytyy meiltä oma paikka!

DRRD haluaa tarjota turvallisen ja syrjinnästä vapaan tilan treenata, pelata, toimia vapaaehtoisena ja fanittaa. Seura toimii sukupuolen moninaisuutta ja jokaisen itsemääräämisoikeutta kunnioittaen, eikä esimerkiksi treeneissä sukupuoliteta ketään. DRRD ei hyväksy syrjintää myöskään seksuaalisen suuntautumisen, iän, ihonvärin, kehon tai minkään muunkaan ominaisuuden perusteella. Seuran joukkueissa saavat pelata kaikki, jotka eivät koe kuuluvansa miesten joukkueisiin, eikä seura aseta feminiinisyyden minimivaatimuksia omien tai vastajoukkueiden pelaajille.

Tervetuloa!
Kysyttävää? Tavoitat meidän huipun aloittelijatoiminnasta vastaavan tiimin Facebookin lisäksi sähköpostilla: fresarit.drrg@gmail.com