Viikon pelaaja: Koivuniemi #314

Nyt on peliviikko ja esittelyvuorossa on Katariina!Â đŸ€©đŸ’«đŸ˜Â Kutu on jammeri ja yksi tĂ€mĂ€n kauden kapteeneista ja seuraavaksi vauhdissa radalla jo lauantaina Suomi Cupin osaturnauksessa. Tule kannustamaan Kutu ja Dirty River voittoon!Â đŸ†đŸ’«đŸ˜Â LisĂ€tietoa löydĂ€t Facebook-tapahtumasta:

https://www.facebook.com/events/470225176729322/

Kutun derbyelÀmÀÀ voi tÀmÀn viikon ajan seurata meidÀn Instagram-storyissa, joten kannattaa suunnata myös sinne!

đŸ’«Â VIIKON PELAAJAÂ đŸ’«

cutcut

Kuvaaja: Maija Kurki

1. Kuka?
Koivuniemi #314 virallisesti ja jammeri. EnsimmÀinen pelaajanimi on CutCut, joka vÀÀntyi HRD:ssÀ Suttiseksi ja DRRD:ssÀ ensin Kutuluksi ja siitÀ Kutuksi. Nykyinen nimi on siis Kutu.

2. Derbyhistoriani:
Tammikuussa 2012 pÀÀtin ettĂ€ haluan luistella ”sellaisilla amerikkalaisilla luistimilla”. Hullulla googlauksella löysin DRRD:n ja ensimmĂ€isen open skaten jĂ€lkeen olin myyty. Kaksi vuotta treenasin drĂ€ginĂ€, jonka jĂ€lkeen muutin kahdeksi vuodeksi Helsinkiin ja pelasin HRD:n Queen B:sissĂ€ ja C-Kasetissa 2014-16. KevÀÀllĂ€ -16 palasin kotiin Turkuun, ja siitĂ€ asti olen jammannut DRRD:n edustusjoukkueessa. Viimeisen vuoden olen saanut kunnian kaptenoida.

3. MikÀ on parasta meidÀn joukkueessa?
Se ettÀ joukkue fanittaa Robinia mun kanssa. Myös se ettÀ saanko palkinnon Paskoista VitseistÀ jÀnnittÀÀ.

4. Hauska fakta
Olen perustanut jalkapallojoukkueen nimeltÀ FC Salamanteri, joka oli toiseksi viimeinen Vammalan puulaakisarjassa kesÀllÀ 2006.

5. PelipÀivÀn biisi?
Robin – KipinĂ€n Hetki. TIETYSTI.

6. Vinkki aloittelijalle / lajia miettivÀlle?
ÄlĂ€ mieti vaan tuu mukaan!