Viikon pelaaja: Koivuniemi #314

Nyt on peliviikko ja esittelyvuorossa on Katariina! 🤩💫😍 Kutu on jammeri ja yksi tämän kauden kapteeneista ja seuraavaksi vauhdissa radalla jo lauantaina Suomi Cupin osaturnauksessa. Tule kannustamaan Kutu ja Dirty River voittoon! 🏆💫😁 Lisätietoa löydät Facebook-tapahtumasta:

https://www.facebook.com/events/470225176729322/

Kutun derbyelämää voi tämän viikon ajan seurata meidän Instagram-storyissa, joten kannattaa suunnata myös sinne!

💫 VIIKON PELAAJA 💫

cutcut

Kuvaaja: Maija Kurki

1. Kuka?
Koivuniemi #314 virallisesti ja jammeri. Ensimmäinen pelaajanimi on CutCut, joka vääntyi HRD:ssä Suttiseksi ja DRRD:ssä ensin Kutuluksi ja siitä Kutuksi. Nykyinen nimi on siis Kutu.

2. Derbyhistoriani:
Tammikuussa 2012 päätin että haluan luistella ”sellaisilla amerikkalaisilla luistimilla”. Hullulla googlauksella löysin DRRD:n ja ensimmäisen open skaten jälkeen olin myyty. Kaksi vuotta treenasin dräginä, jonka jälkeen muutin kahdeksi vuodeksi Helsinkiin ja pelasin HRD:n Queen B:sissä ja C-Kasetissa 2014-16. Keväällä -16 palasin kotiin Turkuun, ja siitä asti olen jammannut DRRD:n edustusjoukkueessa. Viimeisen vuoden olen saanut kunnian kaptenoida.

3. Mikä on parasta meidän joukkueessa?
Se että joukkue fanittaa Robinia mun kanssa. Myös se että saanko palkinnon Paskoista Vitseistä jännittää.

4. Hauska fakta
Olen perustanut jalkapallojoukkueen nimeltä FC Salamanteri, joka oli toiseksi viimeinen Vammalan puulaakisarjassa kesällä 2006.

5. Pelipäivän biisi?
Robin – Kipinän Hetki. TIETYSTI.

6. Vinkki aloittelijalle / lajia miettivälle?
Älä mieti vaan tuu mukaan!