Viikon pelaaja: Tenssi #99

Seuraavana esittelyssä mahtava Johanna! 🤩💫😍Hänetkin voit bongata antamassa kovia hittejä meidän Suomi Cup osaturnauksessa 26.5. 💪 Tule kannustamaan Tenssi ja Dirty River voittoon! 🏆💫😁 Lisätietoa löydät tapahtumasta https://www.facebook.com/events/470225176729322/

💫 VIIKON PELAAJA 💫

kuva13

Kuvaaja: Maija Kurki

1. Kuka?
Tenssi #99, blokkeri

2. Derbyhistoriani:
Aloitin 2017 keväällä. Roller Derby vaikutti jännältä, fyysiseltä ja olen aina tykännyt luistelusta.

3. Mikä on parasta meidän joukkueessa?
Parasta on joukkuehenki ja tiivis porukka. Meillä on myös mahtava valmentaja, joka jaksaa tsempata ja kannustaa.

4. Hauska fakta
Työkseni yritän ehkäistä ikä-ihmisiä kaatumasta ja loukkaamasta itseään.

5. Pelipäivän biisi?
Disco Ensemble – Dynamite days

6. Vinkki aloittelijalle / lajia miettivälle?
Alkeiskurssilla kehittyy nopeasti eikä todellakaan tarvitse olla hyvää pohjakuntoa, koska kunto kehittyy luistellessa kuin huomaamatta. Aluksi joka treeneissä jännitti uudet jutut, mutta onnistumisen kokemukset olivat mahtavia ja antoivat itsevarmuutta. Ikä ei ole este aloitukselle, joten kannattaa tulla edes kokeilemaan!