THE NOISE OF WHEELS – ROLLER DERBY DOUBLEHEADER

VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ – ja roller derbyn Suomi Cuppia kans!

Lauantaina 29.8. voi Turun kylmänkosteassa ilmastossa aistia suuren urheilujuhlan tuntua, kun Logomossa pelataan kuudes Suomi Cup 2015 -ottelu. Radalla kohtaavat nuo sisukkaat sateenkaarisankarit Kallio Rolling Rainbow sekä tabascoakin tulisemmat taistelijat Kouvola Rock n Rollers.

Eikä siinä kaikki! Päivän toinen peli ei ole osa Sm Cuppia, mutta sitäkin jännittävämpi. Mittaa toisistaan ottavat vanhat rivaalit, Turun Dirty River Roller Grrrls sekä Tampere Roller Derby! Näiden kahden seuran edustusjoukkueiden kilpakumppanuus juontaa juurensa monen voitonjanoisen vuoden taa, ja nyt likaisen joen joutsenet vaativat revanssia viimeaikaisista häviöistään.

Peli järjestetään ihan Turun keskustan tuntumassa Logomolla, joka on lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta. Salissa on anniskelualue (K-18) ja paikalla myydään vegaanista syötävää.

Katsomot eivät valitettavasti ole esteettömiä, mutta esteettömiä paikkoja pystytään järjestämään radan sivulle.

Tapahtuman järjestäminen ei olisi mahdollista ilman seuraavia sponsoreitamme:
CARLINGS / MUM’S / BAREFOOT WINES / VILPERI DIGIPRINT / VEGEKAUPPA / YOSA / GAGGUI KAFFELA / KINTARO TATTOO / W & T COMEDY (STAND UP, TURKU!) / BIODELLY / WOOBS / JAM IN THE BOX / RUOHONJUURI

Liput: Ennakkoon 11€ lippu.fi:stä (tilaa liput tästä)
Ovelta 15€

Tapahtumapaikka: Logomo, Köydenpunojankatu 14, Turku
Ovet auki: 14:00
Tapahtuma alkaa: 14:30
Ikäraja: S, Anniskelualue K-18

logomo

Logomossa pelattavien huikeiden pelien jälkeen kannattaa siirtyä kätevästi naapuriin juhlimaan ja tunnelmoimaan yhdessä kesän viimeisiä päiviä. Juhlapaikkana toimii Turun yliopiston varsinaissuomalaisen osuuskunnan tila TVO heti Logomon vieressä, joten paikalle on helppo siirtyä suoraan pelien jälkeen kävellen myös pelistä väsyneillä jaloilla. Juhlapaikasta löytyy viihtyisien sisätilojen lisäksi myös yli 100 henkeä vetävä terassi! Baarimyynnin lisäksi paikalla on pientä suolaista ja makeaa myyvä drägikahvila.

Danceokea, limbokisaa, bändiä, tanssia, ihmispyramidejä, syötävää, juotavaa ja ennen kaikkea hyvää seuraa! Näissä juhlissa voi tapahtua mitä vaan! Elokuun vikoina päivinä nämä bileet saattaa olla kesän viimeisiä mahdollisuuksia juhlia hetki derbykuplassa, joten näitä bileitä ei kannata missata!

Tapahtumapaikka: TVO, Köydenpunojankatu 14, Turku
Tapahtuma alkaa: 19:00

Roller Derby Doubleheader tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/377206705805250/

Jatkojen tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/718918811547262/

Kuva: Sami Maanpää