DRRG! 5-v feat TuSeta: Rullaa meidän kanssa!

Rulladiskoa Kupittaalla ja iltabileet Portissa!

Dirty River Roller Grrrls eli DRRG! perustettiin Turussa kesällä 2010. Tuolloin kolme roller derbystä innostunutta henkilöä päättivät perustaa Turkuun ensimmäisen roller derby -joukkueen. Peli-intoa täynnä olevat uudet tuttavuudet hankkivat itselleen luisteluvarusteet ja alkoivat treenata Kupittaan luistelumadolla. Nyt 5 vuotta myöhemmin DRRG! palaa madolle juhlistamaan 5-vuotissyntymäpäiviään yhteistyössä Turun seudun Setan kanssa.

Tule viettämään kesäpäivää kanssamme rullailun, musiikin ja piknikin merkeissä! Kaikenlaiset rullaajat ovat tervetulleita! Paikalla on myös mahdollisuus kokeilla roller derby -luistimia. Varaa mukaasi myös käteistä, jos haluat saada omaksesi DRRG!-fanituotteita!

Tapahtuma on esteetön ja ikärajaton. Kupittaan luistelumato sijaitsee Kupittaan urheiluhallin vieressä osoitteessa Kupittaankuja 1. Säävaraus. Rullailu alkaa klo 12 ja päättyy klo 15.

DRRG! 5-v
lta jatkuu Portissa, jossa bailataan TuSetan kanssa klo 21-03! Luvassa Väinö Grönin keikka sekä yllätysohjelmaa. Levyjä pyörittää dj Kulmisjärvi.
Osoite: Hämeenkatu 7
Pääsymaksu 2€ (käteisellä).
Ikäraja K-18. Portti ei ole esteetön.

Turun Seudun Seta: http://www.tuseta.fi/

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/960695473994540/