Roller Derby Suomi Cup 2014 alkaa

Salpausselän Likat – Lahti Roller Games 25.1.

Roller derbyn kansallisen mestaruusliigan kausi 2014 vihelletään käyntiin lauantaina 25.1. Lahdessa. Viime vuoden Suomi Cupissa pronssia taistellut Dirty River Roller Grrrls saa ensimmäisessä turnauksessa vastaansa hopeaa voittaneen Helsinki Roller Derbyn. Edellisen kerran nämä kaksi joukkuetta kohtasivat viime huhtikuussa, jolloin HRD vei voiton pistein 274 – 136.

Salpausselkähallissa käytävässä avajaisturnauksessa ovat mukana kaikki kuusi mestaruussarjassa pelaavaa joukkuetta:

Kallio Rolling Rainbow vs. Tampere Roller Derby
Dirty River Roller Grrrls vs. Helsinki Roller Derby
Lahti Roller Derby vs. Kouvola Rock n Rollers

Lipun hinta on 10 € (Liput ovelta käteisellä). Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi. Ovet aukeavat klo 11 ja ensimmäinen ottelu alkaa alustavan aikataulun mukaan klo 12. Tarkempia tietoja tapahtumasta facebookissa.

Salpausselän Likat – Lahti Roller Games 25.1.2014

Kauden toisen pelinsä DRRG! pelaa Kouvolassa 15. helmikuuta – vastassa tuolloin Kouvola Rock n Rollers. Kolmatta DRRG!:n Suomi Cup -peliä saadaankin sitten odotella toukokuulle asti. Mutta odotus kannattaa, sillä:

Turussa pelataan toukokuussa!

Toukokuussa koittaa jokaisen drägin kovasti odottama hetki, kun päästään ensimmäistä kertaa bouttaamaan Turun rajojen sisäpuolella: Dirty River Roller Grrrls järjestää Suomi Cupin turnauksen 3.5.2014. Pelipaikkana toimii Varissuon jäähalli Turussa.

Jotain hyvin tuttua viime elokuussa järjestettyyn Paraisten turnaukseen verrattuna silti on luvassa Varissuollakin, sillä DRRG! kohtaa kotiboutissaan jälleen Tampere Roller Derbyn! Molemmat DRRG!:n viime vuoden aikana pelaamat Tampere-pelit ovat olleet äärimmäisen jännittävää seurattavaa! Varaa siis lauantai 3.5. jo kalenteristasi!

Suomi Cupin otteluohjelman löydät kokonaisuudessaan Roller Derby Finlandin sivuilta.