OPEN SKATE 2.2.2014 !!!

Haaveiletko olevasi ehta drägi-yozen, eli turkulainen derbykovis?

Open skate 2.2.2014

Tee hyvä päätös ja aloita maailman paras joukkuelaji roller derby Turun Dirty River Roller Grrrls -joukkueen siipien suojissa! SM-pronssia viime kaudella voittanut yozen-lauma etsii nyt vahvistuksia riveihinsä uusista pelaajista, tuomareista ja toimitsijoista. Iällä, sukupuolella, urheiluhistorialla ei ole merkitystä – asenne ratkaisee (ja kunhan olet täysi-ikäinen, laji on K-18)!

Sunnuntaina 2.2.2014 on mahdollisuus tulla kokeilemaan lajia Ilpoisten palloiluhallille Open Skate -tapahtuman merkeissä. DRRG!:n jäsenet lainaavat varusteitaan sekä opastavat luistelussa. Palloiluhallin osoite on Lauklähteenkatu 13, Turku.

Ilmoittauduthan tapahtumaan tästä linkistä, jotta tiedämme varautua oikeankokoisilla varusteilla. Ilmoittautumisaikaa on keskiviikkoon 29. tammikuuta asti.

Jos ja kun derbykärpänen puree, niin omia varusteita pääset näppärästi hankkimaan vaikkapa jo heti open skatessa, sillä paikalla tulee olemaan myös sponsorikauppamme Jam in the Box Helsingistä.

Open skate -tapahtuma facebookissa

Alkeiskurssi starttaa maaliskuussa ja kestää reilut kaksi kuukautta. Kurssin hinta on 25 euroa. Tarkempaa tietoa alkeiskurssista on tulossa myöhemmin netti- ja facebook-sivuillemme.

Lisäkysymyksiä roller derbyn aloittamisen suhteen voi laittaa osoitteeseen: fresarit.drrg(a)gmail.com

YO YO YO ZEN!