NOTHING TU RUUS – Roller Derby Suomi Cup, turnaus VI

NOTHING TU RUUS 24.8. juliste

Nyt on ensimmäistä kertaa koskaan mahdollisuus nähdä ihkaoikeaa roller derbyä livenä Turun seudulla! Roller derbyn SM-liigan kuudes turnaus pelataan lauantaina 24. elokuuta, pelipaikkana on Paraisten Urheilu- ja Nuorisotalo (PUNT). Pelipaikka sijaitsee osoitteessa Koulumestarinkatu 5, Parainen.

Turnauksen ensimmäisessä pelissä mittaa toisistaan ottavat Kallio Rolling Rainbow ja Lahden Bay City Rollers. Jälkimmäisessä pelissä turnauksen järjestäjä Turun Dirty River Roller Grrrls saa vastaansa Tampere Roller Derbyn. Tällä hetkellä Kallio on sarjataulukossa ykkösenä, Turku kolmantena, Tampere neljäntenä ja Lahti viidentenä. Mutta mikä on tilanne kuudennen turnauksen jälkeen? Tule ottamaan selvää!

Aikataulu:
Ovet auki klo 16.30
Klo 17 Bay City Rollers (Lahti) vs Kallio Rolling Rainbow
klo 19 Dirty River Roller Grrrls (Turku) vs Tampere Roller Derby

Lipun hinta: 5 euroa

Kyydit Paraisille:
Turusta tulevia katsojia varten järjestetään bussikuljetus. Lippu tapahtumaan + bussikuljetus yhteensä 15 euroa. Lisätietoa tulossa myöhemmin!

Paikallisliikenne kuljettaa päivällä Turusta Paraisille n. puolen tunnin välein, ja illalla takaisin Turkuun tasatunnein. Paikallisbussilipun hinta on 6,10 € / suunta.

Roller Derby Suomi Cupia hallinnoi Roller Derby Finland ry. Suomi pelaa ensimmäisenä maana Euroopassa roller derbyn kansallista mestaruusliigaa. Tämän vuoden pilottiversiossa kuusi suurinta seuraa kilpailee kotimaan mestaruustittelistä seitsemän turnausta käsittävässä runkosarjassa. Paraisilla pelattava ottelu on Turulle runkosarjan viimeinen ennen syksyllä Helsingissä pelattavaa finaaliturnausta. Lisätiedot Suomi Cupista ja säännöistä löydät osoitteesta www.rollerderbyfinland.com