DRRG! nousi Kesäklassikossa Suomi Cupin sarjataulukon kolmanneksi

Suomi Cupin viides ottelu, toista kertaa järjestettävä Kesäklassikko pelattiin 15.6.13 Helsingissä Väinämöisen kentällä.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Turku kohtasi Lahden Bay City Rollersit. Peli käynnistyi DRRG!:n kannalta onnistuneesti Turun Punk Skunkin ottaessa leadin ja hallitessa ensimmäistä jamia Lahden jammerin kärsiessä luistinongelmista. DRRG! ei suostunut päästämään lahtelaisia missään vaiheessa niskan päälle vaan hallitsi peliä loppuun saakka.

Lahden Vanilla Balls yrittää blockata DRRG!:n jammerin Bam Yaffan radalta ulos

Lahden Vanilla Balls blokkaa DRRG!:n jammerin Bam Yaffan radalta ulos

Peli päättyi DRRG!:n voittoon pistein 326 – 109 ja täten DRRG! nousi Suomi Cupin sarjataulukossa kirkkaasti kolmanneksi. Lahti palkitsi Punk Skunkin parhaana jammerina, Stiletti-Tuijan parhaana blokkerina ja MVP-palkinto meni V*ttumadolle. Turku palkitsi Ysi Mustan Lahden parhaana jammerina, Clownin parhaana blokkerina ja Vanilla Ballsin MVP:nä.

DRRG! voitto LRD:n pistein 329-109

DRRG! voitti LRD:n pistein 326-109

Illan päätöspelinä oli Helsingin liigojen, Kallio Rolling Rainbown ja Helsinki Roller Derbyn odotettu kohtaaminen. Tiukka ja jännittävä peli päättyi lopulta Kallion voittoon.

Seuraavan kerran DRRG! pelaa Tamperetta vastaan 24.8. Paraisilla järjestettävässä turnauksessa. Samana iltana Kallio Rolling Rainbow kohtaa Lahti Roller Derbyn. Tämä SM-liigan kuudes turnaus on DRRG!:n ensimmäinen Turun alueella järjestämä julkinen boutti. Kaikki sinne todistamaan historiaa!

Teksti: Heitti
Kuvat: Marko Niemelä (koko kuvagalleria)