BERLIINIIN!

Bear City Rollerderby järjestää WFTDA-turnauksen 16.-18. marraskuuta Berliinissä! Turnauksessa pelaavat eurooppalaiset WFTDA:n jäsenliigat, kuten Drägeille rakas Crime City Rollers Malmösta, Stockholm Roller Derby meren toiselta puolen sekä Helsinki Roller Derby pääkaupungistamme. Radalla nähdään myös London Roller Girls, Central City Rollergirls, Auld Reekie Roller Girls, Glasgow Roller Girls, Leeds Roller Dolls ja Gent Go-Go Rollergirls. Tätä ei kannata missata! Kuvaa klikkaamalla pääset tapahtuman nettisivuille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s