BERLIINIIN!

Bear City Rollerderby järjestää WFTDA-turnauksen 16.-18. marraskuuta Berliinissä! Turnauksessa pelaavat eurooppalaiset WFTDA:n jäsenliigat, kuten Drägeille rakas Crime City Rollers Malmösta, Stockholm Roller Derby meren toiselta puolen sekä Helsinki Roller Derby pääkaupungistamme. Radalla nähdään myös London Roller Girls, Central City Rollergirls, Auld Reekie Roller Girls, Glasgow Roller Girls, Leeds Roller Dolls ja Gent Go-Go Rollergirls. Tätä ei kannata missata! Kuvaa klikkaamalla pääset tapahtuman nettisivuille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s