Open skate – avoin roller derbyn ja rullaluistelun kokeilukerta 13.2. ja 16.2.2023

Mitä: Mahdollisuus kokeilla roller derbyä ja tutustua lajiin!
Milloin: maanantaina 13.2. klo 18.30 – 20.30 ja torstaina 16.2. klo 18.30 – 20
Missä: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 15, Turku
Maksaako: Homma on ilmaista!
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/mhjunkP2tsTL2sh37

Dirty River Roller Derby eli DRRD on Turun ikioma, jo yli 10-vuotias roller derby -seura. Roller derby on vauhdikas ja strateginen rullaluistimilla pelattava joukkuelaji, jossa pääsee taklaamaan kovaa – tietysti sääntöjen puitteissa.

Seuraan ja lajiin pääsee tutustumaan maanantaina 13.2. ja torstaina 16.2. klo 18.30 Ilpoisten palloiluhallissa (Lauklähteenkatu 15, Turku). Järjestämme molempina päivinä open skaten eli avoimen kokeilukerran, jossa pääsee itse kokeilemaan luistelua lainavälinein. Mukaan tarvitset vain ripauksen rohkeutta, liikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon. Ikäraja on 16 vuotta.

Maaliskuun alussa alkavat alkeistreenit, joiden kautta uusi harrastuksesi pääsee loistavasti alkuun. Meillä voi harrastaa roller derbyä pelaajana, luistelevana tuomarina, ilman luistimia työskentelevänä toimitsijana, valmentajana ja vapaaehtoisena. Juuri sinulle löytyy siis ihan varmasti sopiva homma, joten tulethan mukaan! DRRD haluaa tarjota turvallisemman, syrjinnästä vapaan tilan treenata, pelata, toimia vapaaehtoisena ja fanittaa. Emme hyväksy syrjintää sukupuolen, seksuaalisuuden, iän, ihonvärin, kehon tai minkään muunkaan ominaisuuden perusteella. Alkeisjaksolle ja treenaamaan voi tulla kuka vain, ja DRRD:n kilpailevissa joukkueissa saavat pelata henkilöt, jotka kokevat voivansa pelata kattojärjestö WFTDA:n (Women’s Flat Track Derby Associationin) alaisuudessa.

Kysyttävää? Tavoitat meidän huipun aloittelijatoiminnasta vastaavan tiimin sähköpostilla: beginners@dirtyriverrollerderby.com.