Open skate su 28.8. ja ma 5.9.

Tule tutustumaan roller derbyyn, kokeilemaan luistelua ja tapaamaan lajin harrastajia!

Mitä: Mahdollisuus kokeilla roller derbyä ja tutustua lajiin!
Milloin: su 28.8. klo 14-16 ja ma 5.9 klo 18.30-20.30
Missä: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 15, Turku
Maksaako: Homma on ilmaista!
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/TetWHT5NujH3PoKz6

Dirty River Roller Derby eli DRRD on Turun ikioma, jo yli 10-vuotias roller derby -seura. Roller derby on vauhdikas ja strateginen rullaluistimilla pelattava joukkuelaji, jossa pääsee taklaamaan kovaa – tietysti sääntöjen puitteissa.

Seuraan ja lajiin pääsee tutustumaan sunnuntaina 28.8. tai maanantaina 5.9. Ilpoisten palloiluhallissa (Lauklähteenkatu 15, Turku). Järjestämme molempina päivinä open skaten eli avoimen kokeilukerran, jossa pääsee itse kokeilemaan derbyvälineitä ja rullaluistelua. Mukaan tarvitset vain ripauksen rohkeutta, liikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon. Ikäraja on 16 vuotta.

Myöhemmin syksyllä alkavat alkeistreenit, joiden kautta uusi harrastuksesi pääsee loistavasti alkuun. Meillä voi harrastaa roller derbyä pelaajana, luistelevana tuomarina, ilman luistimia työskentelevänä toimitsijana, valmentajana ja vapaaehtoisena. Juuri sinulle löytyy siis ihan varmasti sopiva homma, joten tulethan mukaan! DRRD haluaa tarjota turvallisemman, syrjinnästä vapaan tilan treenata, pelata, toimia vapaaehtoisena ja fanittaa. Emme hyväksy syrjintää sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, iän, ihonvärin, kehon tai minkään muunkaan ominaisuuden perusteella. Alkeiskurssille ja treenaamaan voi tulla kuka vain, ja DRRD:n kilpailevissa joukkueissa saavat pelata henkilöt, jotka kokevat voivansa pelata kattojärjestö WFTDA:n (Women’s Flat Track Derby Associationin) alaisuudessa.

Kysyttävää? Tavoitat meidän huipun aloittelijatoiminnasta vastaavan tiimin Facebookin lisäksi sähköpostilla: beginners@dirtyriverrollerderby.com