Vuodet 2014-2015: haastattelussa entisiä ja nykyisiä pelaajia

DRRD täyttää 10 vuotta vuonna 2020! Tämä artikkeli on osa DRRD:n historia -juttusarjaa, jossa käydään läpi seuran moninaisia vaiheita sen kymmenvuotisen historian aikana.

Vuoteen 2014 lähdettiin rytinällä. Ensimmäinen Suomi Cupin ottelu oli 24.1. Helsinkiä vastaan. Vaikka takkiin tuli, se ei menoa lannistanut. Uusina treenimuotoina otettiin mukaan mäkitreenit sekä keskittymisharjoitukset. Valmentajana toimi noihin aikoihin Eeli.

Helmikuussa Kouvolasta otettiin niskalenkki tuloksin 215-130. Kesällä treenattiin välillä pienellä muovimattokentällä ulkona Parkin kentällä. Sieltä tuli monille hyvät palovammat (kuva alla).

Day of Derby Oslossa

Toukokuussa 2014 lähdettiin tamppaamaan rataa Osloon asti Day of Derby -turnaukseen. Turun jengi näytti kyntensä ja voitti molemmat ottelut selvällä pesäerolla. Osloa rökitettiin numeroin 255-121 ja Ranskan B.M.O:ta 260-74.

“Oslossa otin starpassin ja scorasin! Ja kosin derbyvaimoani Mömmöä”, eräs pelaaja muistelee.

Derbyskilssit saivat myös tällä reissulla muuta hyötykäyttöä:

“Hostelliin kirjautuessa joku yritti pölliä mun repun. Muistan poistuneeni jonosta ja blokkasin sen rosvon hostellin ovella niin et se tyyppi kompastu ja tiputti sen repun hostellin lattialle ja keräili ittensä siinä ovisuulla. Huutelin sit perään vielä muutaman kansainväliset kirosanat ja et ei ollukaan sun reppu”, eräs pelaaja muistelee.

Turkoosilla teemalla Suomi Cupin finaaliin

Kesätauon jälkeen kamppailtiin myös Skotlannin ja Itävallan joukkueita vastaan.

Skotlannin reissulla useampikin pelaaja oli syystä tai toisesta heikossa hapessa. Yhtä ruokamyrkytyksen kourissa kituvaa pelaajaa talutettiin vielä edellispäivänä käsipuolesta, mutta seuraavana päivänä oltiin jo kentällä. Toinen oli puolestaan kuumeessa pelaamassa. Mikään ei silti estänyt näyttävää voittoa!

“Skotlannissa mun piti myös ommella mun pelinimi piiloon koska Forrest Cunt oli liian härski. Nimeksi vaihdettiin sitten väliaikaisesti Metsäpilde”, eräs pelaaja muistelee.

Tällä reissulla kiivettiin myös Arthur’s Seatille (kuva alla).

Vuonna 2015 myös Suomi Cup sai jatkoa ja DRRG! eteni näyttävästi finaaliin asti saavuttaen historiansa parhaan sijoituksen: SM-hopean.

“Meillä oli finaalissa turkoosi teema hiuksia myöten”, entiset pelaajat muistelevat.