Roller derbyn kokeilukerrat tammikuussa 2020

UUSI VUOSI, UUDET KUJEET – aloita roller derby!

Mitä: Mahdollisuus kokeilla roller derbyä!
Milloin: ma 20.1.2020 klo 18.30 ja ke 29.1.2020 klo 19
Missä: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 15, Turku
Maksaako: Ei euroakaan!

Turun oma roller derby -seura Dirty River Roller Derby järjestää avoimen kokeilukerran eli ns. open skaten kahtena päivänä tammikuussa: ma 20.1. klo 18.30 ja ke 29.1. klo 19. Kokeilukerrat ovat ilmaisia ja avoimia kaikille 16 vuotta täyttäneille sukupuolesta tai sukupuolettomuudesta, urheilutaustasta tai mistään muustakaan seikasta riippumatta. Alkeiskurssi alkaa 12.2. ja kestää huhti-toukokuun vaihteeseen saakka. Tiedotamme kurssista lisää myöhemmin!

Toivomme, että tulet kokeilukertaan ajoissa paikalle. Pääset kuulemaan lisää roller derbystä ja meidän seurasta, tutustumaan tyyppeihin ja tietysti myös kokeilemaan varusteita ja luistelua. Jes! Mitään ei tarvitse osata ennakkoon, me autamme tarvittaessa kädestä pitäen. Voit toki tulla paikalle, vaikka olisit joskus jo luistellutkin! Et tarvitse muuta kuin liikuntavaatteet (treenihousut, paita ja ehkä huppari) ja vesipullon.

Roller derby on maailman siistein urheilulaji. Siinä saa rullaluistella hienoilla luistimilla, vetää täysiä ja opetella aivan uudenlaisen pelin! Pelinä roller derby on strateginen, voimakas ja hauska. Me taklaillaan sääntöjen puitteissa, tsekkaillaan pukkarissa kenellä on isoin mustelma viikon treeneistä ja otellaan tosissaan silloin kun sen aika on.

Jos haluaisit luistella, mutta kontakti ei ole sun juttu, niin mehän etsimme jatkuvasti joukkoomme myös tuomareita! Tuomariksi haluavat osallistuvat myös alkeiskurssille. Jos taas luistelu ylipäätään ei nappaa, niin tule meille NSO:ksi eli ilman luistimia työskenteleväksi pelitoimitsijaksi. Sekä tuomariksi että toimitsijaksi opetamme ihan alusta alkaen, eli rohkeasti mukaan vain!

Kaikkien toiminnassamme mukana olevien tulee sitoutua noudattamaan yhteisiä arvojamme, ks. https://dirtyriverrollerderby.com/drrd/historiaa-ja-arvot/

Jos on mitä vain kysyttävää, kysy pois! Tavoitat meidän huipun aloittelijatoiminnasta vastaavan tiimin lähettämällä viestiä Facebookissa tai sähköpostilla: beginners@dirtyriverrollerderby.com

Tervetuloa mukaan!

open skate 2020.jpg
Photo: Star Pass Photos