Viikon pelaaja: Raitsu #33

Muista myös kurkata Instagram Storyjen puolelle, siellä pääset tutustumaan Raitsuun tarkemmin!

💫 VIIKON PELAAJA 💫

33_Raitsu

Kuvaaja: Maija Kurki

1. Kuka?
Auri eli Raitsu #33, blokkeri

2. Derbyhistoriani:
Alotin derbyn kevään 2017 fresarikurssilla eli noin puolitoista vuotta sitten. Oltiin käyty kavereiden kanssa katsomassa Turku Priden yhteydessä ollutta pride scrimmiä ja innostuin jo sillon. Derbyssä muhun vetosi heti vauhti, kontakti ja se, että tiesin yhteisön ystävälliseksi seksuaali- ja etenkin sukupuolivähemmistöjä kohtaan.

3. Mikä on parasta meidän joukkueessa?
Yhteisö. Voi aina luottaa, että niin radalla kuin arjessakin joukkuekaverit (ja muut seuran tyypit) on valmiita auttamaan ja tukemaan jos vaan pyytää. Ja se, että meillä on tosi monenlaisia tyyppejä joukkueessa ja se on just hyvä!

4. Hauska fakta
Harrastan cosplayta ja larppausta silloin, kun derbyltä ehdin.

5. Pelipäivän biisi?
Pelihypen nostamiseen Robinin Parasta just nyt, jännityksen vähentämiseen Pacific Rim-elokuvan main theme.

6. Vinkki aloittelijalle / lajia miettivälle?
Kannattaa käydä katsomassa peli tai pari livenä jos siihen on mahdollisuus. Pelien katsominen on kivaa ja yleisössä on aina hyvä tunnelma. Jos ei tiedä vielä roller derbystä mitään, niin katsomalla pääsee vähän selville siitä mitä pelissä tapahtuu. Ja on tosi siistiä nähdä kaikenkokoisten ja -näköisten tyyppien tekevän upeita juttuja radalla.