Viikon pelaaja: Pale Lee #4

Tästä alkaa Viikon pelaaja -sarja! Meillä on paljon uusia pelaajia ja halutaan esitellä teillekin meidän uusia ja vanhoja mahtavia pelaajia. Joka viikko saatte siis tutustua yhteen huipputyyppiin ja ensimmäisenä vuorossa on Pale!

Palen derbyelämää voit seurata tämän viikon myös meidän Instagram storyissa!

💫 VIIKON PELAAJA 💫

4_Pale_Lee

Kuvaaja: Maija Kurki

1. Kuka?
Pale Lee #4, pivotti
Mutta oikeestaan mua kutsutaan sekä derbyssä, että usein sen ulkopuolellakin vaan Paleksi. Pale on kulkenut mun lempinimenä jo lukiosta saakka ja Lee pääte siihen tuli matkaan mukaan mun ekoista alkeiskurssin bileistä.

2. Derbyhistoriani:
Mä alotin derbyn 2015 syksyllä, joten mulla tulee kesän jälkeen täyteen kolme vuotta derbyelämää, huh! Innoituksen mä sain kaverista joka kerran luisteli Turun jokirannassa quad luistimilla ja mä mietin, että mäkin haluun olla noin upee derbytyyppi vielä joku päivä. Siitä kulu sitten vielä vuoden verran ennen kun tulin derbyyn mukaan, mutta mä ostin luistimet jo neljä kuukautta ennen alottelijakurssin alkua ja luistelin koko kesän jokirannassa ja Kupittaan luistelumadolla. Se oli aika opettavaista ja kaatuilin t o d e l l a paljon. Sitten syksyllä mä menin DRRD:n alkeiskurssille ja sillä tiellä mä olen edelleen. Nyt pelaan A-joukkueessa ja oon meidän joukkueen yksi kapteeneista ja matkustelen pitkin maailmaa meidän joukkueen kanssa pelaamassa, se on kyllä aika siistiä.

3. Mikä on parasta meidän joukkueessa?
Parasta on meidän seuran ihmiset ja arvot. Me ollaan DIY- seura, joten meillä kaikki osallistuu seuran toimintaan ja sen rakentamiseen. Meillä on ihan tosi monenlaisia tyyppejä, tosi erilaisista lähtökohdista ja se tekee meidän seurasta monimuotoisen ja meidän näköisen. Meillä pyritään jatkuvasti kehittymään seurana ja meille on tosi tärkeätä panostaa sekä tehdä töitä tasa-arvon, monimuotoisuuden ja oikeudenmukaisuuden eteen. Se on vielä valitettavan harvinaista urheilumaailmassa, joten mä toivoisin että derby toimisi jonkinlaisena tienraivaajana urheilumaailmassa näissä asioissa.

4. Hauska fakta
Ennen kun mä olin vielä oppinut jarruttamaan quad luistimilla, mä luistelin (lue: syöksyin) Kaskenmäen alas. Kaikki Turkua tuntevat tietää, että Kaskenmäki on todella jyrkkä, pitkä ja kiireinen katu, joten tätä olis voinut ehkä harkita hieman pidempään.. Mutta mä selvisin hengissä ja en edes kaatunut!

5. Pelipäivän biisi?
MIA- Born free

6. Vinkki aloittelijalle / lajia miettivälle?
Tuu rohkeesti mukaan ja kokeileen! Derbyssä on oikeesti niin upeita tyyppejä, pääsee mukaan pelimatkoille, oppii pelaamaan ja toimimaan joukkueena sekä yhteisönä ja kaiken lisäksi voi löytää ihan uudenlaisen kipinän urheiluun. PARASTA!

 

Palen ja meidän muut tyypit näkee livenä radalla seuraavan kerran meidän Suomi Cup osaturnauksessa 26.5. eli tule katsomaan ja kannustamaan Pale ja Dirty River voittoon! Lisätietoa tapahtumasta https://www.facebook.com/events/470225176729322/