Turu Paul’s Dräg Race – Roller Derby Suomi Cup 2014: Turnaus IV

Taistelu roller derbyn Suomi Cupin mestaruudesta jatkuu toukokuussa Turussa! Lauantaina 3.5. mestaruussarjan kovisjoukkueista neljä hioo taktiikat, hitit ja whipit huippuunsa, sitoo luistimensa ja suuntaa kohti maanalaista Varissuon jäähallia.

Ensimmäisessä ottelussa vastakkain ovat Kallio Rolling Rainbow ja Kouvola Rock n Rollers. Toisessa pelissä Turun DRRG! eli drägit eli Dirty River Roller Grrrls kohtaa kotiboutissaan jälleen Tampere Roller Derbyn – tämän kaksikon keskinäisistä peleistä ei viime kaudella jännitystä puuttunut!

Ensimmäistä kertaa roller derbyn suomenmestaruudesta kamppailtiin viime vuonna. Tuolloin mestaruuden voitti Kallio Rolling Rainbow, hopealle sijoittui Helsinki Roller Derby ja pronssille Dirty River Roller Grrrls. Miten käy tänä vuonna? Ennen syksyn finaaliturnausta jokainen sarjan joukkue kohtaa toisensa vain kerran, joten panokset ovat jokaisessa pelissä kovat ja taistelutahto varmasti korkealla.

Roller Derby Suomi Cup turnaus IV – Turu Paul’s Dräg Race
Paikka: Varissuon jäähalli, Turku (sisäänkäynnin osoite Suurpäänkatu 2)
Alustava aikataulu:
klo 15.30 ovet auki
klo 16 Kallio Rolling Rainbow (Helsinki) vs. Kouvola Rock n Rollers
klo 18 Dirty River Roller Grrrls (Turku) vs. Tampere Roller Derby
Sisäänpääsy 8 euroa. Liput ovelta käteisellä.

Tapahtuma facebookissa

Pelien jälkeisiä jatkoja vietetään Hämeenkadulla Portissa. Lisätietoa tulossa!

Shanté, you stay!