NOTHING TU RUUS -bussikuljetus Turusta tuleville katsojille!

ET SÄÄ MITTÄÄ KYYTII TARVI? Dirty River Roller Grrrls järjestää yhteistyössä Olbifrusin kanssa bussikuljetuksen Turusta Paraisille 24. elokuuta pelattavaan Suomi Cupin peliin.

Otamme sunnuntaihin 18. elokuuta asti vastaan sitovia ilmoittautumia bussikuljetukseen alla olevan linkin kautta. Bussi lähtee Turun Kauppatorilta Ortodoksisen kirkon edestä pelipäivänä 24.8. kello 16.00. Takaisin bussi lähtee pelien jälkeen kello 21.15, mutta jos pelit kestävät pitempään, lähtee bussi vasta sitten, kun kaikki kyytiläiset ovat autossa.

Kuljetuksen hinta on 15 euroa sisältäen matkat molempiin suuntiin sekä sisäänpääsylipun peliin. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja maksu tulee suorittaa maanantaihin 19. elokuuta mennessä.

Sitovat ilmoittautumiset tästä linkistä.

Lisätietoa NOTHING TU RUUS -turnauksesta täällä.

NOTHING TU RUUS