Kuulumisia Suomi Cupista!

HRD vs DRRG! photo: Marko Niemelä

Kuva: Marko Niemelä. Kuvaa klikkaamalla näet lisää kuvia pelistä!

Huhtikuun 21. päivä jatkettiin Suomi Cupin mittelöitä Pasilan urheiluhallilla. Päivän ensimmäisessä boutissa Dirty River Roller Grrrls kohtasi Helsinki Roller Derbyn. Turkoosipaitaiset turkulaiset laittoivat heti alkuun tiukasti kampoihin Turtles-legginseihin sonnustautuneelle HRD:lle. Jännittävän ensimmäisen erän lopuksi pistetilanne oli HRD:n hyväksi 123 – 90. Toisessa erässä Helsinki Roller Derby kasvatti piste-eroa voittaen pelin lopulta lukemin 274 – 136.

Päivän toisessa boutissa kohtasivat Kallio Rolling Rainbow ja Kouvola Rock n Rollers. Vauhdikas peli päättyi Kallion voittoon pistein 323 – 132.

Turnaus pidettiin tällä kertaa suljetuin ovin, mutta jokainen mukana ollut joukkue sai tuoda mukanaan pienen määrän kannattajia, mikä takasi kenties pienen, mutta sitäkin innokkaamman yleisön. Suljetuista ovista huolimatta ilmassa oli jälleen iloista derbyjuhlan tuntua! Kiitos Helsinki Roller Derbylle jännittävästä pelistä sekä turnauksen järjestämisestä!

Tähän mennessä DRRG! on kohdannut Suomi Cupin merkeissä molemmat helsinkiläisseurat, Kallio Rolling Rainbown sekä Helsinki Roller Derbyn. Tammikuussa KRR vei voiton drägistä lukemin 478-194.

Dirty River Roller Grrrlsin seuraavaa Suomi Cupin peliä ei tarvitse kauan odotella, sillä tulevana lauantaina DRRG! matkustaa Lahteen, jossa Turulla on vastassaan Kouvola Rock n Rollers! Lisätietoa Lahden Salpausselkähallissa järjestettävästä Lahes sattuu! -turnauksesta löydät Lahti Roller Derbyn sivuilta sekä facebookista.

Lahes sattuu!