DRRG! voiton vei!

DRRG! vs. BCR 11.8.2012 Kuvat: Toni Laari

Lauantaina tehtiin jälleen roller derby -historiaa, kun BCR ja DRRG! pelasivat Orimattilassa ensimmäisen virallisen bouttinsa. DRRG! otti heti ensimmäisessä jamissa pienen etumatkan, kun Punk Skunk #77 nappasi lead jammerin statuksen ja drägiseinä ei päästänyt vastapuolen jammeria lävitseen. BCR kiri kuitenkin nopeasti pistetilanteen lähes tasoiksi, mutta DRRG! johti koko pelin ajan. Peli oli erittäin jännittävä ja yleisöä kehuttiin yhdeksi parhaimmista sellaiseksi, mitä ainakaan Suomessa on nähty ja kuultu. DRRG! voitti pelin pisten 103-139! Hurra! Kiitos tuomarit, NSO:t, juontajat, yleisö ja tietenkin Bay City Rollers!

Kuvaa klikkaamalla näet Toni Laarin ottamia upeita kuvia pelistä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s