DRRG! voiton vei!

DRRG! vs. BCR 11.8.2012 Kuvat: Toni Laari

Lauantaina tehtiin jälleen roller derby -historiaa, kun BCR ja DRRG! pelasivat Orimattilassa ensimmäisen virallisen bouttinsa. DRRG! otti heti ensimmäisessä jamissa pienen etumatkan, kun Punk Skunk #77 nappasi lead jammerin statuksen ja drägiseinä ei päästänyt vastapuolen jammeria lävitseen. BCR kiri kuitenkin nopeasti pistetilanteen lähes tasoiksi, mutta DRRG! johti koko pelin ajan. Peli oli erittäin jännittävä ja yleisöä kehuttiin yhdeksi parhaimmista sellaiseksi, mitä ainakaan Suomessa on nähty ja kuultu. DRRG! voitti pelin pisten 103-139! Hurra! Kiitos tuomarit, NSO:t, juontajat, yleisö ja tietenkin Bay City Rollers!

Kuvaa klikkaamalla näet Toni Laarin ottamia upeita kuvia pelistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s