DRRD etsii valmentajia!

Valmentajia haussa ensi kaudelle – oletko se sinä?

Seuramme Dirty River Roller Derby etsii edustusjoukkueilleen valmentajia kaudelle 2018-2019. Dirty River Roller Derbyssä on kaksi joukkuetta, jotka edustavat seuraa. A-joukkue Föri Fighters pelaa tulevalla kaudella SM-sarjaa ja WFTDA-sanktioituja pelejä kotimaassa ja ulkomailla. B-joukkue Åbo B-ajs on uusi, keväällä 2018 uudelleen perustettu joukkue, joka etsii tasoisiaan vastustajia Suomesta ja mahdollisesti ulkomailta.

Joukkueiden valmennukseen toivotaan useampia valmentajia, jotka jakavat valmentamiseen liittyvät vastuut sekä tehtävät yhdessä valmennustiimin ja joukkueiden kapteenien kesken. Valmentajien tehtäviin voi kuulua esimerkiksi peleissä penkkivalmentajana toimiminen, treenien ajoittainen suunnittelu ja vetäminen sekä sitoutuminen joukkueiden tavoitteiden edistämiseen. Tehtävät sovelletaan henkilön kiinnostuksen kohteiden, resurssien ja joukkueiden tarpeiden mukaan.

Toivomme hakemuksia erilaisilta valmentajaehdokkailta. Otamme huomioon hakemukset myös vain syyskaudeksi, yksittäisiin peleihin tai turnauksiin tai kertaluonteisesti vaikkapa bootcampin muodossa. Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin katsotaan yhdessä, mitä juuri sinulla voisi olla annettavana meille ja meillä sinulle!

Pyydämme vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen treenit.drrg@gmail.comKerro hakemuksessasi esimerkiksi urheilu- ja/tai roller derby -taustastasi, millainen tyyppi olisit valmentajana ja minkälaiset resurssit sinulla olisi sitoutua joukkueiden/joukkueen valmennukseen. Mainitse myös, mikäli olet kiinnostunut vain A- tai B-joukkueen valmennuksesta. Käythän myös tutustumassa seuramme arvoihin.

Haku on auki 25.7.2018 asti!