OPEN SKATE September 20th: Come & try roller derby!

FI / EN / SV

Tule tutustumaan roller derbyyn ja kokeilemaan luistelua Turun päivänä!

Mitä: Mahdollisuus kokeilla roller derbyä ja tutustua lajiin!
Milloin: Turun päivänä sunnuntaina 20.9.2020 ko 14
Missä: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 15, Turku
Maksaako: Ei euroakaan!

Dirty River Roller Derby eli DRRD on Turun ikioma roller derby -seura, joka täyttää tänä vuonna jo 10 vuotta. Roller derby on vauhdikas ja strateginen rullaluistimilla pelattava joukkuelaji, jossa pääsee taklaamaan kovaa – tietysti sääntöjen puitteissa.
Turun päivänä sunnuntaina 20.9. pääsee tutustumaan paremmin seuraan ja lajiin, kun Ilpoisten palloiluhallissa (Lauklähteenkatu 15, Turku) järjestetään open skate eli avoin kokeilukerta, jossa pääsee itse kokeilemaan derbyvälineitä ja rullaluistelua. Mukaan tarvitset vain liikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon.

Syksyn alkeiskurssi alkaa keskiviikkona 7.10. Meillä voi harrastaa roller derbyä niin pelaajana, luistelevana tuomarina, ilman luistimia työskentelevänä toimitsijana, valmentajana kuin vapaaehtoisenakin. Juuri sinulle löytyy siis ihan varmasti sopiva homma, joten tulethan mukaan!
DRRD haluaa tarjota turvallisen ja syrjinnästä vapaan tilan treenata, pelata, toimia vapaaehtoisena ja fanittaa. Emme hyväksy syrjintää sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, iän, ihonvärin, kehon tai minkään muunkaan ominaisuuden perusteella. Alkeiskurssille ja treenaamaan voi tulla kuka vain, ja seuran joukkueisiin saavat hakeutua kaikki, jotka eivät koe kuuluvansa miesten joukkueisiin, eikä seura aseta feminiinisyyden minimivaatimuksia omien tai vastajoukkueiden pelaajille.

Ilmoittautumislinkki julkaistaan tapahtumassa myöhemmin! Tervetuloa!
Kysyttävää? Tavoitat meidän huipun aloittelijatoiminnasta vastaavan tiimin Facebookin lisäksi sähköpostilla: beginners@dirtyriverrollerderby.com

******

Come & try roller derby! Dirty River Roller Derby is looking for new skaters, referees and non-skating officials. This event is free of charge and open for all genders. You must be at least 16 to attend but otherwise there is no age limit!

What: Roller derby open skate!
When: Sunday 20 September at 2 pm
Where: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 15, Turku
Price: 0 €! It’s free!

You’ll get to try the skates and other gear, and you don’t need to know how to skate or have any background in sports to attend. Everyone is welcome! Wear comfy sports clothes and bring a water bottle with you.

Our next beginners’ course starts on 7 October. We will post the sign up form in this event later.
Questions? Ask here or send us an email: beginners@dirtyriverrollerderby.com – we speak English!

******

Åbos rollerderbylag Dirty River Roller Derby söker igen nya spelare, domare och funktionärer! Kom och pröva på att åka rullskridskor och bekanta dig med sporten och laget. Alla intresserade är välkomna oberoende av ålder (men du måste ha fyllt minst 16 år), kön eller idrottsbakgrund!

Vad: Roller Derby!
När: Åbodagen, söndag den 20 september kl. 14
Var: Ilpoisten palloiluhalli, Laukkällsgatan 15, Åbo
Kostnad: Ingenting!

Vår nästa nybörjarkurs startar den 7 oktober.
Frågor? Fråga här på Facebook eller mejla oss: beginners@dirtyriverrollerderby.com – några av oss pratar också svenska!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s