DRRD goes Turku Pride: näytösottelu ja kokeilukerta!

FI / EN / SV

Mitä: Näytösottelu ja mahdollisuus kokeilla roller derbyä!
Milloin: perjantaina 3.8.2018 klo 18-20
Missä: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 13, Turku
Maksaako: Ei euroakaan!

33740351_617777661904987_3080666293506932736_o

Kuva: Star Pass Photos / Ville Päivätie

Dirty River Roller Derby eli DRRD on Turun ikioma roller derby -seura, jonka joukkueet Föri Fighters ja Åbo B-ajs ottavat mittaa suomalaisista ja kansainvälisistä vastustajista jälleen syksyllä 2018 starttaavalla kaudella. Roller derby on vauhdikas rullaluistimilla pelattava joukkuelaji, jossa pääsee taklaamaan kovaa – tietysti sääntöjen puitteissa.

DRRD on jälleen mukana Turku Pridessa muistuttamassa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksien ja jokaisen henkilökohtaisen identiteetin kunnioittamisen tärkeydestä myös urheilumaailmassa. Perjantaina 3.8. pääsee tutustumaan paremmin seuraan ja lajiin, kun Ilpoisten palloiluhallissa (Lauklähteenkatu 13, Turku) järjestetään lyhyt näytösottelu sekä open skate eli avoin kokeilukerta, jossa pääsee itse kokeilemaan derbyvälineitä ja rullaluistelua. Etsimme uusia pelaajia, tuomareita, toimitsijoita ja vapaaehtoisia – kaikille löytyy meiltä oma paikka!

DRRD haluaa tarjota turvallisen ja syrjinnästä vapaan tilan treenata, pelata, toimia vapaaehtoisena ja fanittaa. Seura toimii sukupuolen moninaisuutta ja jokaisen itsemääräämisoikeutta kunnioittaen, eikä esimerkiksi treeneissä sukupuoliteta ketään. DRRD ei hyväksy syrjintää myöskään seksuaalisen suuntautumisen, iän, ihonvärin, kehon tai minkään muunkaan ominaisuuden perusteella. Seuran joukkueissa saavat pelata kaikki, jotka eivät koe kuuluvansa miesten joukkueisiin, eikä seura aseta feminiinisyyden minimivaatimuksia omien tai vastajoukkueiden pelaajille.

Tervetuloa!
Kysyttävää? Tavoitat meidän huipun aloittelijatoiminnasta vastaavan tiimin Facebookin lisäksi sähköpostilla: fresarit.drrg@gmail.com

Tästä Facebook-tapahtumaan

******
Dirty River Roller Derby goes Turku Pride!

Come & try roller derby! Dirty River Roller Derby is looking for new skaters, referees and non-skating officials. This event is free of charge and open for all genders. You must be at least 16 to attend but otherwise there is no age limit! There will be a short exhibition game and then you’ll get to try the skates and other gear yourself. You don’t need to know how to skate or have any background in sports to attend. Everyone is welcome!

What: Roller derby exhibition game & open skate!
When: Friday 3rd August 2018, 6 PM
Where: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 13, Turku
Price: 0 €! It’s free!

Questions? Ask on Facebook or send us an email: fresarit.drrg@gmail.com – we speak English!

******
Åbos rollerderbylag Dirty River Roller Derby söker igen nya spelare, domare och funktionärer! Kom och pröva på att åka rullskridskor och bekanta dig med sporten och laget. Alla intresserade är välkomna oberoende av ålder (men du måste ha fyllt minst 16 år), kön eller idrottsbakgrund!

Vad: Roller Derby!
När: fredag den 3 august 2018 18-20
Var: Ilpoisten palloiluhalli, Laukkällsgatan 13, Åbo
Kostnad: Ingenting!

Frågor? Fråga på Facebook eller mejla oss: fresarit.drrg@gmail.com – några av oss pratar också svenska!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s