10-vuotisfanituotteet myynnissä / 10th anniversary merchandise available now

DRRD 10 VEE! 🥳🤩 Nyt olis vuoden tai ehkä vuosikymmenen hienointa fanikamaa tarjolla meidän huikealla 10-vuotislogolla. Tarjolla teepparia, pitkähihaista, toppia ja pipoa. Tilaa heti, ettet jää ilman! Tilaukset oheisen lomakkeen kautta: https://forms.gle/yt6zK5ESsFucA5Tk6


DRRD 10 YEARS! 🍰🎉 Now is your chance to order some cool merch with our brand new 10th anniversary logo. T-shirts, tank tops, long-sleeved shirts and beanies are available. Don’t miss this once-in-a-lifetime chance! Order via this form: https://forms.gle/yt6zK5ESsFucA5Tk6

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s