DRRD:n lähitoiminta tauolla koronaviruksen vuoksi

FI / EN

DRRD:n harjoitukset, alkeiskurssi ja kaikki muukin lähitoiminta on toistaiseksi tauolla koronaviruspandemian takia. Kokoukset pidämme etäyhteyden avulla. Kaikki pelit on myös peruttu kevätkaudelta.

Haluamme tehdä osamme epidemian hillitsemiseksi, jotta riskiryhmiin kuuluvat voisivat välttyä tartunnoilta ja jotta terveydenhuollon kantokyky kestäisi. Pidämme kuitenkin tiiviisti yhteyttä netin välityksellä, treenaamme kotona ja tuemme toinen toisiamme. Pysytään yhdessä vahvoina näinä poikkeuksellisina aikoina!

Aloitamme treenaamisen yhdessä, kun se on taas turvallista. Toivon mukaan voimme järjestää myös alkeiskurssin syksyllä tavalliseen tapaan. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, ole ihmeessä yhteydessä, vastaamme kyllä!

Jos tilanne tai esimerkiksi sen aiheuttama yksinäisyys ahdistaa sinua ja tarvitset apua, valtakunnallinen kriisipuhelin palvelee 24/7 numerossa 09 2525 0111.

*********

Due to the coronavirus pandemic, all DRRD practices, beginners course and other activities requiring face-to-face contact are suspended until further notice. All meetings will be held via video. All our games scheduled for this spring have also been cancelled.

We are doing everything we can to help slow down the spread of the virus. This is to protect those in high-risk groups and to reduce the burden on our health care system. However, we are keeping in touch via internet, training at home and supporting one another. Let’s stay strong together during these unusual times!

We will resume practices and other face-to-face activities as soon as it’s safe again. We are hoping to organize a beginners’ course in the fall as usual. If you are interested in joining us, do not hesitate to contact us! We are here to answer any questions you may have.

If this situation or e.g. the loneliness caused by it causes you anxiety and you need help, the national crisis helpline offers service 24/7 at 09 2525 0113 (Arabic & English) and 09 2525 0112 (Swedish).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s