Syksyn alkeiskurssi! / Autumn beginners’ course!

Nyt on aika aloittaa uusi, vauhdikas harrastus mitä parhaimmassa seurassa! Jos kävit open skatessa tutustumassa lajiin, tiedät jo ehkä vähän, mistä on kyse. Jos et päässyt paikalle ja koko peli on täysi mysteeri, tule silti mukaan syksyn alkeiskurssille. Liikkeelle lähdetään aivan alkeista, joten huoli pois, tästä tulee taatusti hauskaa!

Mitä: Roller derbyn alkeiskurssi, alkaa ke 7.10. klo 20
Milloin: Jatkossa treenipäivät ovat ke 20-21 ja joka toinen pe 19:30-21:00
Missä: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 15, Turku
Mitä tarvitsen: Omat välineet (alla lisätietoja) ja hyvää fiilistä
Mitä maksaa: Alkeiskurssin hinta on 65 €
Ilmoittautuminen: TÄSTÄ LINKISTÄ

Tarvitset alkeiskurssia varten omat varusteet (luistimet, kypärän sekä hammas-, polvi-, ranne- ja kyynärsuojat). Niitä saa kätevästi yhteistyökumppaniltamme, Suomen ainoasta derbykaupasta Jam in the boxista.  Myös käytettyjä kamoja voi etsiä esimerkiksi Facebookin derbykirppisryhmästä.

Kurssin ikäraja on 16 vuotta, mutta muita vaatimuksia ei ole. Olet yhtä tervetullut mukaan olitpa sitten ikuinen sohvaperuna tai aktiivinen ikiliikkuja. Kurssilla on paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan heti! Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä aloittelijatiimiimme osoitteessa beginners@dirtyriverrollerderby.com.

Kaikkien kurssilaisten on sitouduttava seuramme arvoihin.


It´s time to start a new speedy hobby called roller derby – Sign up for the beginners course! And don´t worry, it will be super fun!

What: Beginners course starts on Oct 7 at 8 pm
Schedule: Wednesdays 8-9 pm and every other Friday 7:30-9 pm
Where: Ilpoisten palloiluhalli, Lauklähteenkatu 15, Turku
What I need: Own gear (more info below)
Cost: 65 €
Sign up: HERE

Sign-up for the beginners’ course is now open! The course starts on October 7th and you’ll need to have your own gear to participate. The best place to shop for gear is our partner, Finland’s one and only derby shop Jam in the box. You can also check second hand options on Facebook. You’ll need skates, helmet, knee pads, elbow pads, wrist guards and mouth guard.

The age limit for our beginners’ course is 16 years, but otherwise there are no requirements. You are welcome just as you are, whether that’s a couch potato or a super sportsy person. Spots are limited so sign up quickly! More info: beginners@dirtyriverrollerderby.com.

All participants must agree to and behave according to our values.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s