Fun Skate Friday 22.5.2020 – online!

FI / EN

Kaipaatko piristystä koronteenin keskelle? Osallistu yhteisölliseen Fun Skate Friday -tapahtumaamme 22. toukokuuta! Kokoontuminen ja yhdessä luisteleminen ei ole nyt mahdollista, mutta voimme tahoillamme käydä hupiluistelemassa ja jakaa hyviä fiiliksiämme someen. Kurkkaa lisätiedot Facebook-tapahtumasta.

Homma toimii näin: käy hupiluistelemassa ulkona tai sisällä perjantaina 22.5. ja ota siitä video tai kuva. Voit lisätä sen tähän tapahtumaan ja mainita, saako sen postata DRRD:n sosiaaliseen mediaan. Vaihtoehtoisesti voit osallistua postaamalla kuvasi tai videosi Instagramiin tunnisteella #funskatefriday. Jos tilisi on julkinen, jaamme postauksesi DRRD:n Instagram-tilin stooreihin!

funskate

Tunnelmaa viime maaliskuun Fun Skate Fridaysta! Kuva: Jari von Behr

Need something fun to do during the quarantine? Join our Fun Skate Friday on 22 May! While we cannot physically skate together at the moment, we can still go skating inside or outside and share our happy feelings on social media. Check the Facebook event for more info.

Here’s how it works: go skate and have fun on May 22nd and take a picture or film a video of it. You can add the photo/video to the Facebook event and mention if DRRD can post it on our social media channels. Alternatively you can participate by posting your photo or video on Instagram using the hashtag #funskatefriday. If your account is public, we will then share your post in DRRD’s Instagram Stories!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s