Turku Pride -viikolla katsomaan ja kokeilemaan roller derbyä!

FI / EN

Turku Pride on pian täällä, ja Dirty River Roller Derby on totta kai mukana! Tänä vuonna pääset katsomaan ja/tai kokeilemaan roller derbyä, kun järjestämme yleisölle avoimen harjoituspelin maanantaina 19.8. klo 19 ja mahdollisuuden kokeilla rullaluistelua keskiviikkona 21.8. klo 19.

Etsimme paitsi uusia pelaajia, myös tuomareita, toimitsijoita ja vapaaehtoisia. Tiedossa on mm. kotiturnaus la 14.9. ja toimitsijakoulu 15.9. – näistä tiedotamme lisää myöhemmin, mutta aivan kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Jokaiselle löytyy kyllä sopiva homma! Syksyn alkeiskurssi alkaa 2.10., ja siitäkin tiedotamme lisää myöhemmin.

Yleisölle avoin harjoituspeli Facebookissa

Kokeilukerta Facebookissa

Tiedustelut: beginners@dirtyriverrollerderby.com

turku pride cover

Bronze medalists 2019! Original photo by Marko Niemelä

Turku Pride is fast approaching, and Dirty River Roller Derby is participating! This year we’re organizing an open scrimmage on Mon 19 August so you can and watch roller derby, and an open skate on Wed 21 August so you can try roller derby yourself!

We’re looking for new players, but also referees, non-skating officials and volunteers. We’re organizing a big home tournament on 14 September and a bootcamp for non-skating officials on 15 September. Everyone is welcome to participate in these events! We’ll post more info later on. The beginners’ course will start on 2 October, stay tuned for details!

Open scrimmage Facebook event

Open skate Facebook event

Further info: beginners@dirtyriverrollerderby.com

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s