Viikon pelaaja: Partanen #5

kille

5 Partanen

1.Kuka?
Kille eli Partanen #5. Tää on mun kolmas derbynimi – vähän kaihertaa ettei se ole sittenkin Uruk-HI! Pelaan blokkerina, usein vielä erityisesti hyökkääjänä.

2. Derbyhistoriani:
Ajauduin roller derbyn syleilyyn syksyllä 2011 nähtyäni netissä yhden coolina pitämäni ruotsalaisen tyypin derbykuvia ja kiinnostuin lajista välittömästi. Pakollisen Whip It:in katsomisen jälkeen otinkin jo yhteyttä silloiseen DRRG!:hen ja pian olin jo kokeilemassa ystäväni kanssa luistimia treeneissä. Koska ensimmäinen alkeiskurssi järjestettiin vasta seuraavana vuonna, pääsin aloittamaan heti treenaamisen muun seuran kanssa ja sillä tiellä olen ollut tauotta siitä lähtien. Derby oli ensimmäinen urheilulaji, joka todella puhutteli minua ja jota olen jaksanut harrastaa vuotta pidempään.

3. Mikä on parasta meidän joukkueessa?
Yhteiset arvot ja se että voi pelata täpöö!

4. Hauska fakta itsestäsi
Alussa, kun olin oikeasti vielä aika huono pelaaja, minut sijoitettiin inepelaajaksi vakauteni/hitauteni (miten sen nyt ottaa) vuoksi ja annettiin tehtäväksi pitää huolta, ettei jamppa tuu inestä. Otin tehtäväni vakavasti ja sen aikaisissa pelikuvissa näkyy pikku-Kilu, joka rullaa menemään inside:ssä silmät nauliutuneena sisälinjaan, selkeästi ajatellen että ”Tästä ei sitten mennä!”.

5. Pelipäivän biisi?
Pelipäivän aamuna kuuntelen juustoista jumppalistaani, mutta jos nyt valitsisin yhden timantin pelifiiliksen nostattajaksi, se olisi Hotei – Battle Without Honor Or Humanity.

6. Vinkki aloittelijalle/ lajia miettivälle?
Jos vauhti, ihanat tyypit, yhteisöllinen tekeminen ja oman elämäsi supersankaruus kiinnostavat niin testaa ihmeessä derbyä!

Kuvaaja:Maija Kurki