Voita liput Turussa 26.5. pelattavaan derbyturnaukseen!

FI / EN

ARVONTA * ARVONTA * ARVONTA

Tänään 12.5. on tasan kaksi viikkoa Kupittaalla 26.5. pelattavaan Roller Derby Suomi Cup VII -osaturnaukseen! Laitetaan sen kunniaksi käyntiin arvonta, jossa voit voittaa liput kahdelle tähän toukokuun siisteimpään tapahtumaan Turussa.

Osallistu arvontaan tykkäämällä meidän Facebook-sivustamme ja kommentoimalla arvontapostaukseen, kenet ottaisit katsomoon kanssasi tai kenelle lahjottaisit voittamasi liput. Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan kaksi lippua Roller Derby Suomi Cup VII -tapahtumaan.

Kommentointiaika päättyy ensi lauantaina 19.5. ja voittaja julkaistaan Facebook-sivullamme sunnuntaina 20.5. Onnea arvontaan!

* TICKET GIVEAWAY *

Today 12 May it’s exactly two weeks until the Roller Derby Suomi Cup VII tournament in Kupittaan urheiluhalli, Turku! We’re so excited that we’d like to invite you to enter our ticket giveaway where you can win two tickets for the tournament.

Enter the giveaway by liking our Facebook page and commenting on the ticket giveaway post who you’d like to take with you to the audience. One lucky winner will get two tickets to the tournament for free!

You can comment until next Saturday 19 May and the winner will be announced on our Facebook page next Sunday 20 May. Good luck!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s