Tuu mukaan alkeiskurssille!

(English below)

ezgif.com-video-to-gif

Uusin alkeiskurssi lähtee käyntiin ihan pian! Nyt on se hetki ilmoittautua mukaan ja saada itselleen uusi upea harrastus ja tutustua mahtavaan porukaan. Kaikki 16 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita kurssille riippumatta sukupuolesta, urheilutaustasta tai muista vastaavista seikoista. Meitä on täällä jo moneen lähtöön!

 • Mitä? Roller derby alkeiskurssi
 • Missä? Ilpoisten palloiluhallissa (Lauklähteenkatu 15)
 • Milloin? 4.10.2017 alkaen, joulukuun puoliväliin asti
  Ke: luistelutaitotreenit 19:00-20:30
  Pe: höntsäderby 17:30-18:30 (poikkeukset mahdollisia)
 • Miksi? Hauskaa, vauhdikasta ja tosi siistiä!

Alkeiskurssi alkaa siis 4.10. keskiviikkona klo 19:00-20:30. Keskiviikkoisin on alkeiskurssin ikiomat luistelutaitotreenit, joissa pureudutaan luistelun ja roller derbyn perustaitoihin. Perjantaisin puolestaan on kaikille seuran luistelijoille avoimet höntsätreenit, joissa päästään kaikki yhdessä tekemään hauskoja ja hikisiä juttuja. Alkeiskurssilaiset ovat todella tervetulleita mukaan. Lisäksi alkeiskurssilaisten toivotaan käyvän toimitsemassa muutamia harjoituspelejä maanantaisin. Toimitsijana oppii samalla pelin kulkua ja sääntöjä.

Kurssille tarvitsee omat varusteet (kypärä, polvi-, kyynär- ja rannesuojat, hammassuojat sekä quad-luistimet). Autamme ja neuvomme parhaamme mukaan oikeanlaisten välineiden löytämisessä. Kurssi maksaa 60 euroa. Lisätietoja saa ilmoittautumisen jälkeen ja jos jokin mietityttää, kysymyksiä voi laittaa osoitteeseen fresarit.drrg@gmail.com. Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumislomakkeeseen.

Ilmoittautumislomake

*************************************

New beginners course starts soon! Now’s the time to join us and get yourself a new, awesome hobby. Everyone who’s turned 16 is welcome regardless of gender or previous involvement with sports. We’re a colourful bunch!

 • What? roller derby beginners course
 • Where? Ilpoisten palloiluhalli (Lauklähteenkatu 15)
 • When? beginning 4.10.2017 until mid-December
  • Wed: beginners’ practice 19:00-20:30
  • Fri: recreational practice 17:30-18:30
 • Why? Fun, fast, and very cool

On the course you’ll need your own equipment (helmet, knee and elbow pads, wrist guards, mouth guard and quad skates). We’ll help you with finding the right kind of equipment the best we can. The course costs 60 euros. You’ll get more information after enrolling and if you have any questions now or in the future, you can send an e-mail to fresarit.drrg@gmail.com. The enrollment form below is in Finnish so feel free to ask help with it. 🙂

Enrollment form

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s